עשיתי קניות

kaktusa

New member
עשיתי קניות ../images/Emo99.gif

קניתי תקליט של "קלף" ודיסק של "החומרים שמהם עשויה האהבה" ולקחתי באוזן השלישית גם תקליט "ברוזה".... אבל רק בגלל זיכוי (אעלק זיכוי
) של 40 ש"ח שהיה לי שם... ואחר כך שכחתי את התקליט הזה בחנות תקליטים אחרת (חוד המחט), ועכשיו אני צריכה לחזור לת"א (דבר שייקח לי נצח... או לפחות חודש
) לקחת את התקליט מהחנות... הטיפשות
סוף סוף יש לי על דיסק את "לא יכול להוריד ממך את העיניים", אוח.... שלמות
לא יכולה להוריד מדיויד את האזניים

glitter8

New member
תהני מכל הרכישות!!

חסר לך משהו? יש לי את כולם חוץ מהספרדים

kaktusa

New member
את כולם? חחח לא נראה לי...

את הספרדים גם לי אין ואני מתה להשיג את todo o nada! יש לי את האישה שאיתי, קלף, ברוזה (טוב.... יש לי אותו בתאוריה
), סודות גדולים, החומרים שמהם עשויה האהבה ונשיקה גנובה על קלטות (מקוריות.... אני חושבת), החומרים שמהם עשויה האהבה, זה הכל או כלום, מצדה 99 ו... עכשיו גיליתי שיש לי את ברוזה על דיסק, סתם ככה
לא כולל הקלטות, יוצא שיש לי 6 אלבומים :-O נהייתי גרופית בלי לשים לב

glitter8

New member
הקולקציה שלי-

סודות גדולים לקט ראשון האשה שאיתי, חמרים מהם עשויה אהבה לקט ראשון מתחיל לנשום זה הכל או כלום נשיקה גנובה ברוזה המיטב לעכשיו stonedoors away from home time of trains ומלא הופעות ששודרו ברדיו, ראיונות וכולי...

YulaShpil

New member
לי יש חלק ממה שיש לך, ועוד

ממה שרשמת, בעברית, אין לי את "סודות גדולים" ו"ברוזה". יש לי את ההופעה במצדה מ-95 (נדמה לי... מה שיצא עכשיו ב-DVD, רק בדיסק), ואת "זה הכל או כלום" ותאומו "todo o nada" (התעלקתי על חבר שנסע לספרד
). את הדיסקים באנגלית אין לי. מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ בחנויות? כמובן שיש לי גם 1 או 2 הופעות שלו ששודרו ברדיו. אחת שאני מאוד אוהבת היתה בהיכל התרבות בת"א, לפני אי אלו שנים (נדמה לי שעוד לפני התאונה), ושם נמצאים הביצועים הכי יפים שלו, לדעתי, לשירים הישנים והמוכרים שלו (האישה שאיתי, איזדורה, שיר אהבה בדואי- כמובן עם אלתור עם הקהל... ועוד)

alits24

New member
את הדיסקים באנגלית..

גם אני לא מצליחה להשיג בארץ היו לי אותם בעבר, וברוב עוונותי אין לי מושג איפה הם היום והיום אני גם לא מצליחה להשיג אותם בארץ. בטאוור רקורדס אמרו לי שיש איזשהו סכסוך עם חברות התקליטים או משהו כזה. בקיצור אוספים מרשימים יש לכל אחד פה. טוב ברור, אחרת מה היינו עושים פה, לא?

למעלה