עשיתי שידוך!!!

עשיתי שידוך!!!

יש לי אח תאום, שהוא בשונה ממני, בחור חסידי רציני לכל דבר- מתמיד, למדן, צדיק וכו' בקיצור, מה שקרה שאשתי השבלולה הבזיק לה רעיון לשדך אותו לבחורה שהיא מכירה,הצענו את זה, המדוברים נפגשו 2 פגישות(!) והחליטו לסגור, לא יאומן... איך אפשר להחליט כזו החלטה גורלית לפי 2 פגישות?? אבל הם בנ"א רציניים ואם הם החליטו הם כנראה יודעים מה שהם רוצים... מה גם שלחשבון בנק שלי זה לא ממש הזיק- 2,000 דולר טבין ותקילין!! מישהו צריך שידוך???

וואו מזל``ט שיהיה בניין עדי עד!

יאללה יש כאן חברה שרוצים להכניס עוד כסף. לחשבון שלך.

kiss 18

New member
פשש..זכות זכות נפלה בחיקך...יפה יפה...../images/Emo197.gif

העיקר, שיהיה להם במזל"ט, ושיזכו לבנות בניין עד עד!
ועכשיו שוב, יש לך חתונה להתכונן אליה...נחמד ביותר!
אישתך השבלולה? מקווים בקרוב לשמוע על עוד איזה שבלולון חדש בעז"ה... או אולי- כמה שבלולים... למה לא? נחמד, אתם מגדלים...חחחח 2000$ פששש..לא רע בכלל! כל הכבוד זרחוני... עלה והצלח!

kiss 18

New member
שתרוו ממנו נחת בעז"ה ../images/Emo13.gif

כל דבר קורה בזמנו.
ומזל טוב לאח...

ari11001

New member
מזל טוב

אל תשכח שביגוד מתנות לא בחינם שמור את הכסף שתוציא כסף רק לדברים טובים בהצלחה בשידוכים הבאים

בת תורה

New member
לו הייתי זוכה לשדך לאחיי הייתי רואה

בזה זכות. וקל וחומר לתאום.. ברור שחייב לשלם משהו לאח שטרח. אבל אלף דולר? ? אני באופן אישי לא הייתי מעיזה לקבל ובטח לא לבקש מהורי שקל.

טוב את מיוחדת את מהבני תיירה

אבל האמת שאמרתי לאבא שלי שאני לא לוקח אגורה ממנו והוא ממש דחף לי בכח, יש עניין לשלם לשדכן.... והוא אפילו הביא לי עוד כמה מאות

בת תורה

New member
זרח..

א)זה לא קשור לבני תורה אלא להיותי ספרדיה.ואצלנו לא מקובל/נהוג לשלם סכומים שכאלו. השדכנים מסתפקים במועט. . ועושים יותר לשם שמיים. ב)ברור שיש עניין לשלם לשדכן לא אמרתי שלא. ג)אם אביך דחף לך זה כבר משהו אחר. ד)במחשבה שניה גם כך הם היו אמורים לשלם על השידוך של בנם ולקחו זאת בחשבון אז מה אכפת להם שבנם יזכה בהם ולא אדם זר. ה)עדיין לא היה וורט נכון? אז איך כבר נתנו לך? ו)אתם נתתם אלפיים דולר לתפוז?‎;-)

בת תורה

New member
שיהיה במזל טוב. אבל איך למען ה`

סוגרים עיסקה של בן זוג לכל החיים לאחר 2 פגישות?

חרדית23

New member
בדמיון הכל יכול לקרות................./images/Emo3.gif

וגם במציאות.......(אגב יש כאלה שגם אחרי פגישה אחת אצל החסידים ההורים עושים את העבודה)

ari11001

New member
חרדיתמודרנית זה לא נכון

אם הזוגיות לא טובה גם דור המשך לצערם של הזוג.....................

למעלה