עשיתי שיעור ראשון היום..

עשיתי שיעור ראשון היום..

וואו זה היה ממש מדהים,אני עכשיו רק יודע כמה אני אוהב אופנועים/קטנועים. נסענו כ-45 דקות בעיר ומחוץ לה(כביש בין עירוני ולא מהיר). זה היה פשוט מדהים,הוא אמר שאת הקטע הטכני אני יודע מצויין,רק לציית טיפה יותר לתמרורים....עשיתי 2 דברים לא טוב ז"א פעמיים. 1. לא נתתי זכות קדימה למונית (בטעות,זה היה אחרי כ-5 דקות מתחילת השיעור...) 2.עצרתי בעצור,אבל לא מוחלט....לא נורא זה יהיה בסדר להבא אני אלמד. מחר יש לי 3 שיעורים ברצף! ב-רבע ל-7 אני צריך להיות בבית הספר... מחר נסגור מחיר.....אני מאמין שב-1000 שקל אוכל לקחת את הרישיון.... זה פשוט טוב! כיף לחלוק כזה דבר! אגב את השיעור עשיתי על קימקו dj ,הוא פותח ממש מהר,הוא קופץ,אבל הוא דיי איטי,לא נורא,הוא חמוד וכייפי. הכי מהר שנסעתי היה 60....והוא לא הראה סימני גימגום בכלל.... רק בעליות תלולות הוא התחיל לגמגם .... אגב,הוא דיי נוח! למרות שהוא קטן (אני 1.75) אבל המושב שלו נחמד מאוד! ודיי נוח..... נקווה לטוב....

Shlomi TC

New member
שמח בשבילך

למרות שאני לא אוהב את ה DJים, מתלים נוראיים, קטן ומצ'וקמק, לא הכי מהיר שיש, לא הכי יציב שיש. תסע פעם אחת על טייפון אחרי שתסיים את השיעורים ותרגיש את ההבדל.

היום עשיתי 2 שיעורים ב-7בבוקר חח.

יצאתי ב-6 בערך היה עצרתי מונית ועליתי...... אח איזה שיעור מאלף! חוץ מזה שהתהפכתי פעם אחת....(אין חכם כבעל ניסיון) אבל במהירות ממש נמוכה,ז"א החלקתי על אבנים קטנות בכניסה למגרש.... אבל חוץ מזה בעיר אני נוהג טוב מאוד...לדעתי בכל אופן. יום רביעי אני עושה תאוריה,אני מקווה שאני אעבור,זה קשה??? אמרו לי שלא.

harabecw

New member
כמה דברים

1. תאוריה לא קשה. תבוא מוקדם...תשאל מתי הם פותחים, תבוא שעה קודם. תמיד מפוצץ. ועוד עכשיו, שזה קיץ ואנשים כמוך עושים רשיון
2. תמיד, תמיד, תמיד, תמיד תתן זכות קדימה למוניות אם הן מנסות לעקוף. אתה צריך להבין...נהגי מוניות לא מכירים בקיומך. מנסיון עם הרבה מוניות
חכה עד שתעלה על הכביש עם כלי שלך ותתרגל לתנועה. עד אז אם מישהו דוחף עדיף לתת לו לעבור. *מתייחס לזמן השיעורים* 3. עם ה-ER5 הייתי צריך לעבור כמה מטרים של חצץ ומטר של חול(!!) על מנת להגיע למגרש. איך לא נופלים? מהירות נמוכה מאוד אבל עדיין עם קצת גז והכי חשוב, לא להטות את הכלי. לא צריך בכלל להטותו אם תיסע ב-5 קמ"ש או פחות. 4. תתאמן על נסיעה איטית ללא פתיחות גז מהירות מדי שישלחו את הקטנוע מטר קדימה בפתאומיות. 5. בהצלחה

yuvalfra

New member
אז בשעה טובה גם אני...

עשיתי שיעור ראשון. היה פשוט כיף. נסעתי על הסאן-יאנג פיור ומישהו אחר שהיה בייחד בשיעור נסע על קימקו דיג'יי, ראו שהפיור מאיץ הרבה יותר טוב מהקימקו. לא נסענו מהר מדי, אני חושב שהכי הרבה היה אולי 60-65 קמ"ש אבל עדיין היה ממש ממש כיף. הפיור היה נוח להפליא חוץ מהעובדה שהוא קצת קטן והכידון טיפה יותר מדי קרוב לגוף אז מאבדים קצת שיווי משקל כשהקטנוע לא עם גז. ממש נהניתי עם הפיור. האיץ לא רע, נסע חלק, והיה דווקא די נוח במהלך הנסיעה. אם היה לי טוב על הפיור בטח הטייפון יהיה עולם אחר :)

אוקיי,בקשר לתאוריה יש לי שאלה.

אני צריך להגיע לשם ב-6 בערך. יש כל מיני דברים שצריך לזכור? דהיינו תמרורים שלרוב יופיעו,שאלות כאלו ואחרות,ועל מה צריך לחזור הכי הרבה? אגב אני הולך לעשות בדיקת עיינים+בדיקה גופנית זה עולה כ-70 ש"ח זה טוב לא?

yuvalfra

New member
אין כזה דבר

"תמרורוים שלרוב יופיעו"... אתה צריך לזכור את כולם פיקס. החלק הכי חשוב בלימוד הוא התמרורים כי הם לרוב נותנים לך רבע עד חצי מהמבחן...אז כמו שאמרתי הכי חשוב תמרורים וכל עניין ההתנהגות בדרך, עקיפות, סטיות, מהירות וכו'. כל הפרוצדורות של רשיון, נקודות, פסילות וכו' הם פחות יופיעו אבל עדיף לך ללמוד הכל...שלא תכשל סתם.

למעלה