עשיתי
על סקירה ראשונה

עשיתי ../images/Emo127.gif על סקירה ראשונה

ויש לי צופציק נוסף בדרך(שימשיך ככה טפו טפו)רציתי להתייעץ עשיתי את הסקירה אצל ד"ר ויינשטיין ישראל(מכירות?)מהקריות האם בסקירה שניה כדאי ללכת לרופא אחר? לדיעה נוספת סה"כ הסקירה היתה טובה לדעתי,כמו כן קראתי בעיתון שמשרד הבריאות דרש להרחיב את הסקירה השניה מבדיקה של 8 איברים לבדיקה של 20 איברים שאלתי אותו והוא אמר שבכל מקרה בודקים הכל, ז"א שהדרישה של משרד הבריאות היא משפטית ולא השתנה כלום בבדיקה הנ"ל מה דעתכן?

איזה חדשות טובות ../images/Emo13.gif

אני לא מכירה את הרופא הנ"ל, אבל בלי שום קשר לאיכותו, יש הגורסים שעדיף שכל בדיקה מאז'ורית תיעשה על ידי מומחה אחר כדי "להוסיף עיניים" להריון. אצלי במקרה זה יצא ככה, אבל אני מכירה הריוניות אחראיות ומעורבות שבכל זאת בחרו להפקיד את הריונותיהן בידי מומחה אחד (אבל אז זה צריך להיות קליבר אמיתי, כמובן). לגבי הסקירה המאוחרת - שוב, אני עשיתי את הסקירה באופן פרטי ובאמת הבדיקה הייתה מ-א-ו-ד מפורטת. אין ספק שהבדיקה בקופות אכן ידועה לשמצה בסלקטיביות ואפילו ב"חפיפיות" שלה, אם כי אני בטוחה שיש רופאים לא מעטים שמגדילים ראש ובודקים לא רק את מה שחייבים. יכול להיות שהרופא שאיתו דיברת שייך לקטגוריה הזאת, אבל אני ממש לא חושבת שכל הרופאים מקפידים לבדוק הכל, וגם אלה שעושים יותר ממה שהם חייבים לדעתי לא תמיד מסוגלים טכנית לעבוד ברמת הפרטנות הנדרשת בתנאים שיש בקופות (תורים צפופים, למשל). עתליה

היום השתחררתי מבי"ח נהריה

לאחר סופ"ש של הקאות וקיבה פצועה ומדממת מרוב ההקאות ויכול להיות שגם מרוב ההקאות התחלתי להרגיש טפטופים או שאולי בריחת שתן בכל אופן עשו לי בדיקה עם פד מיוחד שמחליף צבע לכחול אם זו ירידת מים קוראים לו al sanese אמרו לי שיש להשיגו בבתי מרקחת של "ניו פארם" ניסיתי ואין להם לפחות פה בצפון מישהי יודעת היכן ניתן להשיג כאלה פדים אני רוצה שיהיה לי בבית לשקט נפשי כי יש בעברי הריון עם ירידות מים מוקדמת.

ohagit

New member
לגבי הדרישה להרחיב את הסקירה

מדובר בנייר עמדה שפורסם ע"י האיגוד הישראלי למיילדות וגינקולוגיה כבר לפני שנה. (להלן קישור: http://www.isuog.org.il/main/siteNew/?&page=17) נייר העמדה היה אמור להפוך רשמי ולחייב את כל קופות החולים החל מה1/3/07. בפועל לא כולן מיישמות את השנויים הנדרשים. ככל שידוע לי קופ"ח כללית דרשה שנה נוספת של התארגנות כדי ליישם את השנויים. אני מניחה שאת יכולה לשאול את הרופא אם הוא מכיר את נייר העמדה, והאם הוא מיישם אותו.

למעלה