עשיתי
ענק
בחרתי שימלה

יעלי2

New member
עשיתי ../images/Emo127.gif ענק ../images/Emo70.gif בחרתי שימלה

סוף סוף, אחרי ביקור בשבע חנויות במהלכן מדדתי הרבה שמלות ואופציות, סגרתי אתמול על שימלה!!!בעימנואל אני מודה שרציתי להיות בטוחה אבל כבר ממש התחלתי להתעייף מהסיפור (תוך הנאה כמובן). למי שזוכרת, התלבטתי כן מחוך לא מחוך, והחלטתי לרדת מזה. אמנם אני צריכה מחטב אבל לא צריך להיסחף. בשביל להנות צריך להרגיש נוח ולכן לקחתי שימלה שלמה, מקסימה בה אני מרגישה נ ס י כ ה (תרתי משמע)... הבד שבחרתי קצת שונה. אתי שטרודל ראתה אותו ואני זוכרת שהיא אהבה. נ.ב. למרות הביטחון בבחירה, הפולנייה שבי דואגת מה יגידו, ואולי יחשבו שהבד צעקני מידי. אתי, אם את קוראת את ההודעה אשמח אם תגיבי מבלי להיכנס לפרטים כדי לא לחסוף לאהובי את מומנט ההפתעה. בכל אופן אני מאושרת ודוהרת קדימה. עכשיו עלי למצוא נעלים!! איזה כייף.

הילית*

New member
איזה יופי...שמחה בשבילך

מזדהה עם מה שכתבת. לי היו פרפרים בבטן כל הזמן מעניין הבד- פחדתי שבן זוגי לא יאהב וכד´. (ובסוף זה היה בסדר גמור...) שיהיו לך מדידות כייפיות, וחוויה כל פעם מחדש וכבר אמרתי בעבר שהחוויה של סגירת השמלה זה משהו שזר לא יבין....כייף ענק !!!

dorlim

New member
איזה כיף ../images/Emo9.gif

מזל טוב. מכיוון שאני מזדהה בבעית בן הזוג ... אשמח לשמוע פרטים במייל. יום טוב לימור

יעלי2

New member
ללימור, אני אשלח לך מייל ותעדכני אם

הוא הגיע ואם המייל הוא לעיניך בלבד. לשמופית, המייל שלך חסום. אבל הסקרנות... מה המייל שלך?

יעלי2

New member
לשמופית

בהצלחה במדידה ו...כשאתן מדברות, עם יעלה הנושא הרגיש {פזטות, לירטה,ש"ח, פרנקים, ין יפני וכו) אנא אל תעדכני אותה שאת בענינים... (אני יודעת שזה מובן מאליו).

שמופית

New member
יעלי,

נשמע כאילו אנחנו עושות את אותה השמלה
גם אני עושה בעמנואל... ביום שלישי יש לי מדידה ראשונה. איזה קטע

מולדת.

New member
איזה כיף שלמוע שבחרת שמלה....

בס"ד שיהיה במזל"ט ובהצלחה במדידה.... יום טוב מולדת

nikit1

New member
איזה יופי! ../images/Emo41.gif

אני ממש שמחה בשבילך! אפילו שסגרתי כבר כמעט לפני שבועיים על השמלה אני עדיין במין "היי" כל פעם כשאני חושבת על זה! אני מתה לשמוע פרטים...אם בא לך- אשמח לקבל מייל בכל מקרה- מזל טוב

שירי71

New member
יופי, נהדר!

מנסיון, אחרי שבוחרים שמלה יורדת אבן ענקית מהראש!!! מזל טוב!

אתי@

New member
הבד שבחרת מדהים ../images/Emo47.gif ../images/Emo106.gif

וכמו שאמרתי לך אז - אם הבד הזה היה כשאני בחרתי את השמלה שלי, יכול להיות שהייתי שוקלת ברצינות לקחת את הבד ההוא. לגבי הגיזרה - פרינסס זו גיזרה קלאסית ויפה והיא גם התאימה לך. נראה לי שאת תהיי כלה מדהימה... זוהרת ונסיכית
אל תתלבטי - זו שמלה משגעת

יעלי2

New member
לאתי, תודה תודה ותודה! עשית לי צמרמ

צמרמורת! את לא מתארת לך כמה הייתי זקוקה לחיזוק הזה. כי למרות שבחרתי בבד ואני אוהבת את הדוגמא והגוונים, דאגתי שמה יחשבו שהוא יותר מידי: מוגזם מידי. אתמול דברתי ארוכות עם אמא שלי בן זוגי ותארתי לה בפרוטרוט את השימלה. למעשה תארתי לה בכל פעם חלק מהשמלות שמדדתי והתמקדתי בה ובעוד כמה, כך שהיה לה רקע כללי. נראה לי שהיא מדמיינת (בגללי) משהו נורא אקסטרווגנטי, וזה לא המקרה. נראה לי שאני אזמין אותה למדידה שניה או שלישית, כדי שהיא תראה את השימלה והבד ותנוח דעתה. בכל מקרה היא מאוד שמחה לשמוע שסגרתי ושאני מאוד שמחה מזה.

אתי@

New member
מה פתאום אקסטרווגנטי??? הבד

מאוד עדין, יפה, מיוחד ונסיכי!!! אולי את לא רגילה לעצמך עם שמלות כלה (מן הסתם...
) אז נדמה לך שזה מוגזם, אבל יחסית השמלה שלך ממש עדינה ומקורית!!!

למעלה