עשיתי makeover לג'יזל תגידו לי אם.. עשיתי makeover לג'יזל תגידו לי אם זה יפה....
R rotemi26 New member 19/8/04 #1 עשיתי makeover לג'יזל תגידו לי אם.. עשיתי makeover לג'יזל תגידו לי אם זה יפה....
« «hilary duff» New member 20/8/04 #3 קצת מעוות... נ"ש כנסו כולם!!! מישהו יכול לשים לי תמונות של טיירה??????? בבקשה וגם תמונות שצילמו את הבנות משבוע שעבר לזה של הספורט.. את כולם...
קצת מעוות... נ"ש כנסו כולם!!! מישהו יכול לשים לי תמונות של טיירה??????? בבקשה וגם תמונות שצילמו את הבנות משבוע שעבר לזה של הספורט.. את כולם...
N narkisu2 New member 20/8/04 #4 הוספתי בגלריה והנה אחת כאןוגם אני מחפשת את התמונות של שבוע שעבר כבר פתחתי הודעה
N narkisu2 New member 20/8/04 #5 הנה לך וגם אני מחפשת את התמונות מהסט של שבוע שעברר יש לי מזה שתי תמונות
Y y a ® d e n New member 21/8/04 #25 איזה ביץ'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יוו היא כל כך יפה
F Franz Ferdinand New member 20/8/04 #9 לא הבנתי למה זה makeover...? זו לא התמונה המקורית איך שהיא באמת...? בכל אופן, עשיתי משהו נחמד! לקחתי את התמונה הזו ( ) של איליס (שנלקחה מהאתר שלה שנמצא בקישורים...) ...
לא הבנתי למה זה makeover...? זו לא התמונה המקורית איך שהיא באמת...? בכל אופן, עשיתי משהו נחמד! לקחתי את התמונה הזו ( ) של איליס (שנלקחה מהאתר שלה שנמצא בקישורים...) ...
P p r u d e n s New member 20/8/04 #14 אהה../images/Emo176.gif את (נכון?) יכולה לעשות תמונות לפני ואחרי? כי אני לא ממש מבדילה
F Franz Ferdinand New member 20/8/04 #18 אההה.. עכשיו אני רואה את ההבדל! הוספת לה איפור ועשית אותה יותר דומה לטיירה... יפה!
R rotemi26 New member 20/8/04 #22 makeover אחרון ... זה ה makeover האחרון כי נראה לי שזה די נמאס עליכם אז....