עשיתם לי חשק,ויש לי זמן היום,אז

antush

New member
עשיתם לי חשק,ויש לי זמן היום,אז

יש מתכון ללנגוש? אני מבינה שתוספות מתוק או מלוח זה באחריות הטעם האישי,ולא בבצק הבסיסי. אז בואו נריץ מתכונים .
 

טומי*

New member
אני מכיר אנשים שטובלים בריבה...

צ´מעי הבצק נורא פשוט ,על כל קילו קמח לבן הולך 50 גר´ שמרים כחצי ליטר חלב טיפונת סוכר וכפית מלח,כמובן אפשר פחות מלח.גם קצת שמן לא מזיק.האמת שאני מוסיף במקום כל החלב איזה לבן/אשל וביצה אחת גם.העיקר התפיחה הטובה של הבצק.אם גרים באיזור קר במיוחד,אז אפשר גם 60 גר´ שמרים. השמרים או יבשים או טריים ממש לא משנה בהצלחה!
 

Minerva

New member
../images/Emo99.gif

אוכלים את זה עם שום, לא?
בכולופן, אנסה לשדל את אמא שתכין לי... לא אכלתי את זה מאז מותה של סבתי, שזה היה לפני כ5 שנים!
 

reuven4u

New member
יש כל מיני

הכי טעים לדעתי זה עם שום קצת שמנת עליו וגבינה מגורדת!!!!! NYAMI!!!!!!
 
למעלה