הלוואי ויכולתי לעבוד בזה, זה דווקא כיף נורא אבל בשביל להתקבל לעבודה בזה צריך תיק עבודות ותעודות וכל מיני כאלה, ואני סתם לומד לבד תוך כדי ניסוי ... מה גם שחשוב להבהיר - אני לא ציירת את זה .. את הדמות של הרקדנית (זה רקדנית במקור, עשיתי לה הסבה ללוליינית על ידי זה ששמתי אותה הפוכה וציירתי טרפז) ואת הגשר לא ציירתי, הורדתי מאתרים שמצאתי דמויות ווקטורויות להורדה חינם ופשוט עשיתי את כל מה שסביב להן כדי להגיע למה שרציתי ... אבל אני מתנסה בימים אלה גם בציור - מפתיע, אבל ממש יוצאים לי דברים חמודים אני אעלה כשתהיה רגיעה עם המבחנים קצת
כן צריך תיק עבודות.. אבל זו יכולה להיות התחלה טובה.. תראה - יש ספרים מדהימים של הוצאת מנטור ללימוד פוטושופ ןאילוסטרייטור...ויש כל מיני פורומים שבהם מעלים עבודות ומקבלים ביקורות. אז אם אתה נהנה הייתי ממליצה לך להשקיע יותר מחשבה על זה..
לא יודע איך לעשות את זה כשאני עובד משרה מלאה ולומד בערבים לתואר , אבל צריך בהחלט לחשוב על זה... האמת שגם ככה רציתי למצוא עבודת סטודנט כך שאוכל להשקיע בלימודים, אולי איכשהו בדרך נס אני אוכל למצוא משהו במשרה חלקית בתחום ... בנתיים אני מעלה משהו שאיירת בעצמי (למעט הענן והטיפות ) - אשמח לביקורת
זה פורום לדתיים / חרדים. מעצבים גרפיים. אני מציעה לך להירשם שם ולהעיף מבט. העבודות שם מקצועיות ומדהימות.. מלבד זאת תעיף מבט גם באתרים של בתי דפוס. תכין תיק עבודות ותוכל לעבוד כפרילנסר. אני כרגע רק מעצבת בקטנה - לגננות... אבל זו בהחלט השאיפה שלי..
אבל בהרשמה שואלים כל מיני פרטים שלא בא לי לחלוק בפורום שאני לא מכיר (כתובת, טלפון וכאלה) ומעבר לזה צריך לענות לשאלות על תפילין ומקימי החסידות ככל הנראה לוודא שאני דתי או חרדי - לא מתאים לי כל כך, אני אשתדל בנתיים פה, ואולי אחפש מקום כמו פרוג אבל שיותר יתאים לי ...
אבל זה לא להצגת עבדות אלא בעיקר ללמידה... אני חושבת ממה שראיתי כאן שאתה מאד מוכשר ואם לא תלך על זה תפספס.. יש המון המן מעבים גרפיים אבל רק חלקם הקטן באמת מוכשרים..
הוא בעיקר בשאלות טכניות, לא ראיתי שממש יש שם חוות דעת על עבודות וכאלה - בכל מקרה, אני עדיין לא יודע מספיק כדי להפוך את זה למשהו מקצועי - יש לי עוד המון ללמוד ואני לא בטוח שאני באמת כל כך כשרוני כמו שאת חושבת למרות שאני מאוד מוחמא מזה, אני אמשיך בנתיים להעלות פה עוד עבודות ואלמד עוד דברים ... אולי עם הזמן מישהו שיראה את העבודות שלי יסכים איתך וייקח אותי לעשות את זה מקצועי אם אני באמת שווה משהו
ששמתי בסוף השרשור - אני חוסר כישרון במה שקשור לציור לרוב ולכן אני מנסה לקבל פידבקים ל"יצירות" שלי בתחום כדי להבין אם רק לי זה נראה שלפתע ממש יוצאות לי יצירות של ממש יחסית ליכולת עד כה, או שזה נחמד גם בעייני אחרים
היא היתה מסכימה שבחורף חשוב להתלבש היטב. בכל מקרה - זה סוג של גרפיקה שראיתי בדי הרבה ספרי ילדים, אז כנראה שאתה בהחלט מוכשר. (אני לא מבין מספיק כדי לבקר, ולכן ה"כנראה").