עשיתן לי חשק, אז יש לי מס' שאלות...

liltam

New member
עשיתן לי חשק, אז יש לי מס' שאלות...

שלום, אני קוראת פסיבית בפורום מס' שבועות ולמראה כל עוגה פי נפתח ונשאר פעור מהתפעלות. כל היצירות שלכן עשו לי חשק רב שעכשיו יכול לבוא לידי מימוש ביום ההולדת של ביתי. יש לי מס' שאלות. האם קילו של בצק סוכר יכול להספיק לציפוי עוגה והכנת פרפר? כשמכינים את הדמות איך מדביקים בין החלקים השונים? מה עוד צריך לדעת לפני שמתחילים? אשמח לקבל את עצותיכן :)

LAYL

New member
חייבת לספר לך ולכולם/ן

הייתי קוראת פסיבית (עד לרגע זה) קראתי המון, כאן ובפורום "המתקדם". וביום שישי האחרון עשיתי זאת!!! ביקרתי ב"מר קייק" בנתניה. (לא אספר לך כמה השארתי שם) טסתי הביתה, וכמובן שההתלהבות שלי סחפה את בנותיי (בנות 9 ו - 6) מיד הכנסתי עוגה לתנור ובינתיים התחלתי להרגיש את הבצק, לצבוע בכל מיני צבעים (התלהבתי מ"יצירת" צבעים ע"י הערבוב. חתכתי צורות, אפילו ציירתי (יותר נכון הבת הגדולה שלי) "פוקה" על בצק נפרד וצבעתי. בינתיים בנות שלי יצרו סוכריות אשר שופדו על מקל ואי אפשר לתאר את ההנאה שלהן. הקיצר - יצאה עוגה מדליקה, בהתחשב בעובדה שזו הפעם הראשונה ושהייתי חייבת לצרף שתי עוזרות שלכל אחת מהן הייתי חייבת ליצור משהו על-גבי העוגה. נהנתי בטירוף!!!! (תמונה תגיע בקרוב - צולם במצלמה רגילה). ולשאלותייך - - מקילו בצק ישאר לך עודף. - הדבקה "קלה" ע"י נגיעת מים מספיקה והדבקה רצינית יותר תעשה ע"י CMC (גם את זה קניתי וניסיתי). - ללוש את הבצק עם קורנפלור. לא להיבהל אם נדבק. פשוט לפזר קצת קורנפלור. ושוב, תודה לפורום המקסים הזה.

ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

סי לקרוא בפורום, לעשות חיפושים , ללמוד מהקישורים הרלוונטים, ואם יש לך עוד שאלות אנחנו כאן

למעלה