עשן בעיניך -אני מריח את הסיגריות עד כאן

oneboy1

New member
עשן בעיניך -אני מריח את הסיגריות עד כאן

אמא ! התחרשתי לגמרי והתעוורתי כמעט מכל הויכוחים על הסיגריות אני רואה שהסיפור של הסיגריות הוא הכוכב הראשי של התוכנית מהיום הראשון התווכחו על זה בקשר לתקציב ועבר חודש וזה כאילו היום הראשון ונסיה התנהלה בהיגיון (יחסי) וקרן גם שי- הקומפיוטר האנושי עם החישובים שלו, תמיד טוב אחד כזה בסביבה עינב- מיסכינה, מבשלת במטבח דוממת , שתיקת הכבשים, אחרי כל הצרחות והבלהות של הימים האחרונים יוסי- אם הוא לא אוכל את זה ואת זה ואת זה , למה הוא נראה ככה? ובכלל - אני חושב שכולם יהיו דוגמנים מצויינים לאגודה למען המלחמה בסרטן

oneboy1

New member
בחו"ל אלכוהול במקום הראשון

שכחתי קודם..... זה מה שצפייה באח הגדול גורמת לפעמים בחו"ל האלכוהול הוא הסיבה הראשונה למלחמה, בדומה לסיגריות כאן הגויים שותים בלי הפסקה ולכן גם מתפרעים ומשתרללים יותר אחר כך אוכל ובמקום האחרון - סיגריות יכול להיות שהגויים למדו יותר לשמור על עצמם אני מפחד כבר שאפשר לקבל סרטן רק מהצפייה בדיירים המעשנים הצילו

יNOT

New member
כן, גם אני בדיעה שצריך עוד אלכוהול ../images/Emo152.gif

אלכוהול עושה שם שמח. סיגריות גורם להם רק לרכלנות. אוכל .....טוב נו זה הכרחי .

oneboy1

New member
הבנות מעשנות כי ככה הן לא אוכלות ונשארות רזות

חוץ מכמה שלא, כמובן, גם אוכל וגם סיגריות (עינב ) יוסי גם אומר שהוא חוסך באוכל.... להאמין לו? הוא כל כך נחוש שהוא יכול לחיות רק על סיגריות איך שראיתי את הבנות שם, ידעתי ישר שיש שם הפרעות אכילה , וכך גם כתבתי מההתחלה..... אוכל זה אחד ממנעמי החיים, והן מוותרות ומצמצמות את הצריכה שלהן כדי להיות רזות וכוסיות..... האלכוהול משחרר אכן, אבל שוב הם כל כך שומרים וקפוצים ברוב הזמן.... מעולם לא עישנתי, פשוט לא יצא לי, אבל בהפרעות אכילה הייתי גם הייתי, אני לא יודע מה יותר "טוב" זה או זה אולי יותר טוב בלי בעצם

למעלה