עשרה שירים

Saffron

New member
עשרה שירים ../images/Emo29.gif

סוג-של-שאלון: תנו שמות של עשרה שירים שאתה אוהבים.
הם לא חייבים להיות של הפרויקט, איך שאתם רוצים.

Saffron

New member
השירים שלי ../images/Emo29.gif

שושנים עצובות - הפרויקט של עידן רייכל הנך יפה - הפרויקט של עידן רייכל אגדה יפנית - ליאור ייני סוס עץ - שמוליק קראוס יש לי סיכוי - אביתר בנאי עטור מצחך - אריק איינשטיין במו ידי - אפרת בן צור Here Comes The Sun - The Beatles Asleep - The Smiths אצלך בעולם - מאיר בנאי (בדואט עם אביתר בנאי) :)

אני../images/Emo65.gif

on the ground- smile empty soul numb- linkin park in the end- linkin park for you- smile empty soul pieces- sum41 bring me to life- evanecsence אחד- עברי לידר בית הבובות- בית הבובות אחלום לנצח- ד"ר קספר מחר- אביב גפן

Saffron

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

איך הלכו המבחנים?

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

1. בית הבובות- בית הבובות 2. הציורים של יובל- בית הבובות 3. הכוס הכחולה- עברי לידר 4. זה לא אותו דבר- עברי לידר 5. מחר- אביב גפן 6. wisemen- james blunt 7. the blower's daugther- damien rice 8. american idiot- green dsy the hardest part- coldplay .9 וכמובן: 10. שירים של הפרויקט.

Saffron

New member
שיר! שלום ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אני אוהבת את "The Blower's Daughter".

gever0908

New member
אני עונה!

10 שירים שאני אוהב: 1) הפרויקט של עידן רייכל - בואי 2) הפרויקט של עידן רייכל - ממעמקים 3) הפרויקט של עידן רייכל - ברכות לשנה החדשה 4) עברי לידר - הכוס הכחולה 5) עברי לידר - אישה לוייתן 6) משינה - אהובתי 7) משינה - אין מקום אחר 8) מירי מסיקה - מפלס מצב הרוח 9) מוש בן ארי - מדבר 10) דין דין אביב ומוש בן ארי - חולמת

betti10

New member
עונה ../images/Emo6.gif

1. עידן רייכל - הינך יפה 2. עידן רייכל - ממעמקים 3. עידן רייכל - שושנים עצובות... טוב...זה לא הוגן.. כל עידן רייכל אז בקיצור שירי עידן רייכל. 4. עברי לידר - אף אחד משנינו 5. עברי לידר - כבשים (מומלץ) 6. עברי לידר - מלטף ומשקר 7. עברי לידר - אדוני (מתוך ההופעה) 8. דין דין אביב ומוש בן ארי - חולמת 9. הראל סקעת - ואת 10. מירי מסיקה - אף אחת

Deanb

New member
אני ../images/Emo13.gif !

* Aretha Franklin - Say A Little Prayer * Alicia Keys - If I Ain't Got You * ABBA - Thank You For The Music * עטור מצחך - יוני רכטר * She - Elvis Costello * A Moment Like This - Kelly Clarkson * Always On Your Side - Sheryl Crow (בכלל, כל השירים מאלבומה האחרון Wildflower) * אינך יכולה/ כל השבוע לך - החלונות הגבוהים * God Only Knows - The Beach Boys ויש עוד המון אבל אלו בין האהובים ביותר עליי

Deanb

New member
וכמובן עוד הרבה שירים של הפרוייקט

שלא ציינתי

Deanb

New member
ועוד אחד חשוב!

Beauty and the Beast - שיר דיסני האהוב עליי ביותר

willo1

New member
../images/Emo9.gif

nikka kosta-here alone
Herman's Hermits - No Milk Today
Dido - Hunter
Dido - White Flag
Hotrl Clifornia- Eagles
יזהר אשדות-מה תאמרי
מאיר בנאי-אהבה קצרה
טיפקס - סתם
לאה שבת - ירח בשמיים
כשתגדל- יהודה פוליקר
אבל יש עוד כל כך הרבה...

Saffron

New member
נכון, ../images/Emo29.gif

"כשתגדל" זה של יהודה פוליקר! סעדו שר אותו ב"שירים בכיכר" ולא הצלחתי להיזכר של מי הוא במקור. עכשיו הכל מסתדר.

willo1

New member
חחחחח

אוי ואבוי לך איילת. אני רואה שאני צריכה להעביר לך שיעור בזה מה

למעלה