עשרות חכים דורשים חנינה לעמרי שרון

THE WIZARD 55

New member
עשרות חכים דורשים חנינה לעמרי שרון

אלה שמנגד טוענים, שרק בגלל שהוא הבן של.. אסור שיקבל חנינה..כי זה לא יראה טוב טענה טיפשית, אני בעד חנינה לעומרי נטפלו אליהם, עשו לשרון את המוות כשהיה בחיים ובתכלס כולם עברו עבירות הרבה יותר חמורות ואף אחד לא מוצא את עצמו בכלא.. הנשיא אנס, ויצא מזה..רמון הטריד ויצא מזה, כולם גנבים ורק לשרון נטפלים...

jwin

New member
לא מיניי ולא מקצתיי.

שרון לא יושב בגלל מה שעשו אחרים או בגלל שהם "יצאו" מזה. הוא יושב בגלל שזייף למעשה (אם הבנתי נכון - בכל מקרה השופטים בוודאי הבינו!) - זייף את הבחירות. הוא עשה מעשה פשע וצריך לתת את הדין לפני המדינה ואזרחיה. אני לא חושב שמצבה של "הגוויה" צריך לשנות את מצבו המשפטי של עמרי שרון- מה גם שלהרבה אסירים יש הורים חולים מאוד (ושאינם בקומה -משמע הם סובלים על באמת ואכן זקוקים לתמיכה מבניהם) - יעשה, אם כן, מעשה סוחף ותינתן חנינה לפחות לעוד שני אנשים הנמצאים במצב דומה - שני אסירים שהנשיא יכריז על חנינה עבורם בשל מצבם החופף. זה יקרה? לא! אם כך יש כאן משוא פנים! הוא לא שווה לפני החוק! שאלה לסיום. מדוע הוא לא מבקש את החנינה בעצמו? מדוע כבוד הנשיא צריך לתת לו אותה כאשר הוא לא "מתעייף" לבקש אותה?! נדמה לי שהתנהגותם של חברי הכנסת היא מתחת לכל בקורת מבחינה של יושר ציבורי. הם צריכים למלא פיהם מים ולהחריש עד שהוא יסיים את המוטל עליו. אבל ההתנהגות בראץ היא כל הזמן יותר ויותר של חונטה דרום אמריקאית (צ'ילה!) יהודה

עגייב

New member
הוא צריך להירקב בכלא

ובהצלחה בדיאטה הכפויה של אבא שרון

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב יהודה

אני דברתי על העבירות החמורות של נשיא מדינה ושרים, מעניין ותי למה הם טופלו בצורה אחרת, ומדוע הם לא יושבים בכלא... איפה ואיפה?

jwin

New member
wiz חביבה

הבנתי את שאמרת. אני לא נכנס לעובי הקורה המשפטית. יש שופטים והם מקבלים את ההחלטות, בהגינות, אני מניח. לגבי קצב - עוד לא היה בכלל משפט. מה שאני אומר - מספר דברים : ראשית, מדוע הוא עצמו לא מבקש חנינה. שנית, מדוע רשימה ארוכה של חברי כנסת מתערבים לטובתו ולא לטובת איזה אסיר מסכן בתנאים דומים? שלישית, האם זה נשמע אתי (אתיקה) להתערב, בדיוק בגלל שהוא ואביו היו קולגות שלהם למקצוע. רביעית - לא נראה לי שאדם במצב של קומה זקוק לבנו על יד מיטתו בפרט אם לבן יש התחייבויות משפטיות. אני עונה לך מה דעתי : לגבי 'ראשית' - אני מוצא ארוגאנטי לא לבקש חנינה ישירות ובמו ידיך מהנשיא. כמובן - אם עושים את זה האחרים זה נשמע מטעמים הומניטרים. אם הוא כותב לו בעצמו - יש בזה משום הודעה בחטא ובעונש. לגבי ענין זה - אולי יש בעייה משפטית : אני לא בטוח שאדם, בזמן שהוא "יושב" ועוד לתקופה קצרה - אני לא יודע אם הוא יכול לפנות לנשיא. לגבי 'שנית' - לא פשוט להגיע לנשיא עם הבקשה. יש פרוצדורה בירוקראטית ארוכה עם חוות דעת של שר המשפטים לנשיא - השאלה הנשאלת אם אדם כמו עמרי, ש"מקוצרת" לו הדרך באופן שכזה - האם הוא שווה לפני החוק לאסירים אחרים?! על פניו נראה לי שלא. מקוצרת פה הדרך ועוד יש הפעלת פרוטקציה אם לא לומר "לחץ" ישיר על בית הנשיא. אני לא אוהב את זה בדמוקראטיה! אני לא אוהב! זה מסוכן! אזרחים מסוג א' ואזרחים מסוגים אחרים. ולכן 'שלישית' - זה לא מעשה שיש בו אתיקה! פרלמנטרים לא צריכים לפנות "בעבור" פרלמנטארים אחרים שמסתבכים עם החוק (!)אחרת התמונה היא של רפובליקת בננות! של חונטה דרום אמריקאית. של איפה ואיפה. ואחרון חביב - שיגיש בקשות לבקר אצל אביו פעמיים בשבוע, כל פעם ליום שלם. לאביו זה לא יעזור. לו זה היה עוזר פסיכולוגית אם היה יושב ליד האב החולה - אבל מנסיוני, הם לא מגיעים...מבחינת כולנו - זה בערך אותו הדבר : אל תספרי לי שהוא יושב בית סוהר כמו "כולם". אז חלק של "חנינה" יש כבר...אבל יש חוצפה לרצות את "כולה" ועוד עם מדבקה של גלאט כושר. אני לא אוהב את הדרך. אם היה פונה ישירות והנשיא נענה ללא כל התערבות חיצונית - הנשיא בדר ואישר כמו לכל אדם אחר ואני סומך את ידי על זה ולא פוצה פה. ככה זה לא נראה לי. יום נהדר יהודה

מוחמד5

New member
אם אני לא טועה יהודה

הוא נמנע מהגשת בקשה לחנינה באופן אישי כי הוא היה מעורב ופעיל בתהליך בחירת שמעון פרס, האיש שבסופו של יום הוא זה שחותם על החנינה.

jwin

New member
אוי אוי אוי אוי איו!!!!!!!

אוי! אוי ואבוי לנו. אז היה מעורב בבחירת הנשיא משהו שיש משפט פתוח כנגדו ואף אחד "לא חשב" שהוא עלול לבקש חנינה מאותו הנשיא?! וזו לא התנהגות של חונטה של רפובליקת בננות?!!!! לו אני מועמד, ואני שומע שהוא משתדל עבורי - אני מבקש ממנו, בכתב ובעל פה להפסיק מיד את פועלו! רק ככה יכולתי אחר כך לדון בבקשה שלו, כאזרח מן השורה, ובצדק שווה ערך לכל האזרחים האחרים (וכנראה שהייתי דוחה אותו על הסף : חברי פרלמנט וממשלה חובה שהיו דוגמא וללא רבב בהתנהגותם!) הדברים שאמרת יש בהם גנאי. כולם הרשו לו להתערב בבחירת הנשיא ואמרו לו : אחר כך אתה לא תבקש, ואנחנו נעשה לחץ על הנשיא ונגיד שאתה לא מבקש כי לא נאה... וכולם מטומטמים. אף אחד לא יבין? פעמיים "יהודה"...

jwin

New member
(מוחמד - -)

הכל בסוגריים כי זה מחוץ לנושא, כאילו... (אני אוהב לדון איתך על דברים שקשורים למדינה של שנינו! למען יראו כל האחרים! יראו שאפשר להיות יהודי בארץ הזאת, שאפשר להיות ערבי מוסלמי או נוצרי, ולהתדיין בצורה מאוד מכובדת על נושא שקרוב לכולנו כאזרחים שווים : מהותה של הדמוקרטיה. השויון לפני החוק. לראות שלשנינו איכפת באותה הצורה בדיוק ממה שקורה במולדת שלנו. לכל אחד יכולות להיות הדעות שלו. אבל הדיון הוא יופי, השיחה היא יופי - אפשר לשוחח על הכל ולהגיע גם למקומות משותפים! והפעם....... המקום המשותף הוא שלי....תתקרב. הוא יכול לבקש חנינה. אפשר לדון בה בצדק. אבל לא יכולים לעשות את העבודה השחורה פרלמנטרים אחרים! ) אבל רק לומר : אנחנו מדברים כשווים בין שווים על מדינתינו ואני שמח שמח! יהודה.

THE WIZARD 55

New member
קראתי את עומרי הבוקר

הוא סרב לבקש, אך השאלה שלי, האםלא הודה במשפט? כלומר האם גם אסירים שלא הודו עצם בקשת החנינה היא הודאה במעשנ שיוחס להם? שנית, שמעתי דווקא שהיו כן מקרים שבהם התעוררו אנשים מקומה לאחר ששמעו את יקירהם..אולי לא אחרי תקופה כל כך ארוכה, אבל תמיד קורים ניסים.. יום מקסים גם לך

jwin

New member
wis -

אסירים שלא הודו ונמצאו אשמים יכולים לבקש חנינה - אלא שבחנינה, הטעם הטוב אומר, שאת צריכה לכתוב לנשיא שאת מצטערת ושלא תעשי שוב...ושלמדת בדרך הקשה... אחרת מה אדם כותב לנשיא? אני מבקש חנינה כי הואשמתי על לא עוול בכפי ע"י שופטים רשעים ומושחתים? והנשיא מאשר וע"י כך מאשר את גירסת האסיר? אין בקשת חנינה אומרת שאת מודה - אבל זה צריך להיות מאוד קרוב לזה. לגבי מר שרון - הכל המתחלה היה שגוי! לא היו צריכים לאשר לו באותו השבוע להיות רחוק כל כך ממרכז רפואי. אני לא בטוח שכל סידרת הניתוחים היתה במקומה (כלומר אם הם לא היו מעט למעל לקו האדום - או בואי נאמר אחרת - אם לאזרח מן השורה היו עושים אותם. ואם לא, ואני מניח לא מתוך רשעות - כלומר לא צריך לנתח. הוא כבר לא יתעורר. הנזק קשה ובלתי הפיך. אני חושב שהרפואה מאוד קרובה שם להתעללות רפואית. נדמה לי ככה. יהודה

THE WIZARD 55

New member
כן, גם אני חשבתי בזמנו

אבל כנראה שליקיריו יש את התקווה לנס, הרצון לשהות לידו לנסות, תאר לך מה תהיה תחושתו אם יקרה משהו רע לאריאל שרון והוא לא יהיה לידו ברגעיו האחרונים..בכל מקרה לדעתי גם הוא צריך לבקש חנינה כאזרח מן השורה, ואולי יענו לו. מעצבנת אותי הביקורת, שרק בגלל שמדובר בבן של...אם ישחררו אותו לא יעזבו אותו בגלל זה..

jwin

New member
אין לי

אין לי בקורת עליו כי הבן של. יש לי בקורת קשה עליו כי נבחר כנסת ישראל צריך באמת להיות איש ישר! שיבקש חנינה ושהנשיא יחליט. אין לי בעייה. שיחליט כמו שהוא רוצה - אבל בלי פרוטקציה ולחץ מטונף. (עכשיו אני עוזב אותך לשלאפ שטונדה...אני לא יכול לאפשר לעצמי קמטים בפנים.... אני גם צריך לבדוק חולים כל אחר הצהרים ואני חושב שכדאי שאני לא אהיה בקומה...) חיוכים לכולם, גם למוחמד שלא ענה לי... יהודה.

THE WIZARD 55

New member
מחמד לא עונה כי כנראה לא נמצא מול המחשב

הוא תמיד מגיב בפרט לאנשים נחמדים כמוך:) חחח שיהיה לך המשך יום נעים..

מוחמד5

New member
זה שהוא בכלא

זה לא אומר שצריך לשלול ממנו את הזכויות כפי שנקבעו בחוק. גם לו מגיע חנינה ,במה הוא שונה !!רק בגלל שהוא הבן של..לא מגיע לו חנינה !!

jwin

New member
מוחמד -קרא למעלה שכתבתי ל wiz

כן מדיע לו לבקש ישירות מהנשיא. לא מגיע לו שיתערבו באופן כל כך אנטי דמוקראטית, פרוטקציונרי ובלתי מכובד גם כלפי מוסד הנשיאות. יהודה

Mishkafofer

New member
לא להאמין וויז

את מרחמת על הבן של אריאל שרון חחח נסראללה מתהפך במקלט שלו . דבר שני אין לבקש חנינה רק בגלל שאחרים יצאו בזול, לאן נגיע, אנו עוד באמת נהפוך למדינה מזרח תיכונית אסלית. הבעיה עם קצב-בעיה בתיק ראיות. רמון-התיק נופח מעבר לכל פרופורציה, השופטים כתבו סיכום משפט כאילו הם שפטו מינימום את היטלר.

למעלה