עשרות כרטיסים זוגיים לסרט ב-

עשרות כרטיסים זוגיים לסרט ב-../images/Emo43.gif

המלכות של ארמון הספרים מקימות האתר המדהים ארמון הספרים מגיעות להתארח בפורום הורים לפעוטות! באירוח יענו קרן דובקובסקי ונטע הרשקוביץ על שאלות בנושא בחירת ספרים מתאימים לידיכם, הפיכת ילד לאורייני ועוד. האירוח יתקיים מחר - התחילו לשרשר שאלות כבר עכשיו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1934&messageid=159443858
רוצים כרטיס זוגי לסרט על חשבוננו
דנזל וושינגטון משחק את הסוכן טובין פרוסט, סוכן CIA בעברו שסרח, אשר מחזיק בידו במודיעין הכי נפיץ שאי פעם נפל לידיו... בואו לנחש מהו דבר המודיעין הנפיץ והסודי הזה - ואולי תזכו באחד מ-30 הכרטיסים הזוגיים לסרט האקשן החדש "טעון הגנה"
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2160&messageid=159332689

james p

New member
לא ראיתי אבל מסכים איתך שאדל מלכה

אני חושב שהיא ראויה לכל גראמי שהיא זכתה. אני ממש התרגשתי מזה שsomeone like you היה שיר השנה אצלינו. אני גם חושב שהוא עקף בצדק את רולינג אין ד'ה דיפ. ציפיתי בשגם בגראמי הוא יעקוף אבל הוא כלל לא היה מועמד לשיר השנה. אבל שמחתי שהוא זכה גם באיזה קטגוריה משלו. בקיצור אדל מלכה וגם שיר השנה הוא שיר נהדר ומרגש. שנשמע עוד המון שירים טובים שלה. ושוויטני יוסטון המזכנה תנוח בשלום על משכבה

adii1201

New member
אדל הזו זה וואו

קודם כל ההתרגשות שהיא חזרה לשיר אחרי כמעט שנה שהיא לא שרה, זה פשוט אדיר
והקול שלה
ואיך היא התרגשה כשהיא שרה כפרעליה
אני קיפצתי מאושר ומשמחה כשהיא זכתה בזמרת השנה ושיר השנה ובמקומות הגבוהים במצעד של גלגלצ עם השירים. אני חושבת שסאמוואן לייק יו הוא ללא ספק ה-שיר, אבל יש לה עוד הרבה מאוד אחרים כמו רולינג אין דה דיפ, טרנינג טייבלז, רומר האז איט, דונט יו ריממבר ועוד אחרים שלא מוכרים בארצנו רק לאלה שמחזיקים בדיסקים שלה. אבל אין ספק שכל פרס שהיא מקבלת מגיע לה כי לבחורה יש כישרון מפה עד להודעה חדשה. באמת באמת. ו-וויטני יוסטון
ועוד לפני הוולנטיינז

james p

New member
צודקת לגמרי

אני משוגע גם על טרנינג טייבלז! וגם אני התרגשתי שהיא חזרה לשיר מאוד דאגתי לקול שלה. יש לי עוד טראומה מג'ולי אנדרוז...
וויטני יוסטון אין מה לומר פשוט עצוב עצוב עצוב

adii1201

New member
איך היא התרגשההההה

אין היא פשוט מדהימה. אני כל כך שמחה שהיא שרה וחמודה כל כך ואמג שתבוא כבר להופיע בלונדון שאני אוכל לנסוע!!!
וויטני זה אכן עצוב

היה נורא מרגש לראות אותה ובעיקר

לשמוע אותה, היה מדהים לראות את כמות האהבה שהיא מקבלת, והיא גם נראתה ממש טוב!!

adii1201

New member
מסכימה עם הכל!!!

מצד שני, ראית את הפוטושופ הרצחני שעשו לה לשער של ווג? http://www.xnet.co.il/fashion/articles/0,14539,L-3093310,00.html אני נעלבתי בשמה. אני חושבת ש2-3 קילו פחות יעשו לה טוב אבל אני בטח לא במקום לשפוט, ואני הראשונה לצאת נגד הרזון הקיצוני הזה שקיים בהוליווד, היא מהממת כמו שהיא (רק התסרוקת הזו והבגדים השחורים, שתפסיק להתלבש כמו סבתא
) וזה מעצבן אותי שהם הרגישו צורך לעשות לה כזה פוטושופ.

adii1201

New member
כפרעליה@^$@&@$& הורידה לי ת'לב לתחתונים

היום. קראתי את הראיון בווג איתה והחוצפנית הקטנה אמרה שהיא לוקחת הפסקה ל-5 פאקינג שנים. כמובן שכל האינטרנט סער וגעש בנושא, ואפילו דיברו על זה בחדשות בערוץ 2!!!!! אבל הנשמה הטובה הזו כתבה בבלוג שלה שהדברים הובנו לא נכון, שהיא בארה"ב לעוד כמה ימים, אח"כ לטקס פרסי הבריט, ואז חזרה לאולפן ההקלטות. ככה אני אוהבת אותה
עוד יותר אני אוהבת אותה מופיעה בלונדון כשאני אהיה שם

james p

New member
לשנייה גם הלב שלי ירד לתחתונים

אני גם מקווה שהיא תמשיל עוד לתת לנו המון שירים נהדרים ושנזכה לראות ולשמוע את יכולת השירה הנהדרת שלה.

james p

New member
היא הייתה אמורה להופיע באיזה מסיבה מקדימה

ואמרו שכבר בחזרות לזה היא נראתה ממש נורא. רחמנא לצלן

למעלה