עשרת הגדולים שלי !

mobyboy

New member
עשרת הגדולים שלי !

1. summer of 68 2. Welcome to the machine 3. Julia Dream 4. Atom heart Mother 5. Green is the color 6. Cymbeline 7. Set the controls for the heart of the sun 8. Us & them 9. Cyrus Minor 10. Echoes שימו שלכם אני סקרן לראות מי יוביל

mobyboy

New member
אני אכתוב בקצרה על חלק !

summer of 68 יש בו חצוצרות שמתעצמות בצורה מצמררת ! set the contorls נשמע כמו שיר ערבי אפל ומסתורי julia dream נשמע כמו שיר פיוט יהודי. שמעתי אותו לראשונה כשקבלתי מחבר את relics בקלטת. ישבתי בלילה בסלון של ההורים ולא התאפקתי לשמוע את זה לפני שהלכתי לישוןץ באזניות שלי בשקט שמעתי את הצילילם המלודיים / הפסיכאדליים של השיר הזה ונמסתי ! cymbeline מזכיר לי שלווה עתיקה, מי שזוכר את אות הפתיחה של הסדרה המיתולוגית "האיים האבודים ? " us & them הוא השיר הכי משקף את המלודיות החדשות שפינק פלויד ידעו לייצר וזה השיר הראשון שתפס אותי באלבום dark side לפני שהצלחתי להבין מה קורה שם ב brain demage /eclipse עד כאן

יפה!

התקופה המוקדמת של הפלויד אכן הניבה פנינים כאלו, ועוד. גם אני אוהבת את השירים האלו.

שלי...

בלי קשר למיקום השירים: 1- One of these days 2- Flaming 3- Shine On You Crazy Diamond 4- Fearless 5- Scarecrow 6- Comfortably Numb 7- Time 8- Remember a day 9- Julia Dream 10- Brain Damage / Eclipse זה מה ששמעתי הכי הרבה בזמן האחרון, זה עשוי/עלול להשתנות בכל רגע... הייתי מת להוסיף את WYWH אבל... אולי מחר!

למעלה