עשרת הדיברות למי שהולך למיזרח

עשרת הדיברות למי שהולך למיזרח

1 אנוכי שומפי בן יצחק 2 על תלכו למיזרח {מה יש לכם לחפש שם} 3 לא יהיו לכם יבשות אחרות על פני מאירופה ואמריקה {יותר טוב שם תאמינו לי} 4 לא תישאו את שם אמריקה ואירופה לשווא {דיר בלאקום אני שומע אותכם} 5 לא תחפשו במפה כל יבשת אחרת מלבד היבשות הנ"ל {גם ככה אין בכלל דרכים בהודו שאפשר ללכת בהם נורמלי מבלי לידרוך על חרא של פרות} 6 כבד את אמריקה וארופה למען יערכון כספך {לא לישרוף את כל הכסף בדיוטי פריי} 7 לא תיגנב ,תתמסטל. תיהיה בעננים,בהיי. בכל מקום אחר {חוץ מאמסטרדם רבתי} 8 לא תיצרח בין 2 ל4 בלונדון זה מפריע לשכנים {פה בארץ למי אכפת} 9 לא תנעף {דאינו תיקח נאפא {תוריד ראש }מבלי לתת לחברה {למי שלא מבין מדובר בגראס} 10 תאכל גדי בחלב אימו כמה שאתה רוצה זה מה זה טעים{ אתם לא יודעים מה אתם מפסידים כל אלו שהולכים למיזרח וחיים על עצוות ים כי אסור לאכול איזה סטייק או המבוגר בגלל ההודים והמינהגים הטיפשיים שלהם} ובקיצור סעו לארופה או לאמריקה עדיף לכם בלי מחלות בלי סכנות מיותרות שלא תעלמו באיזה יער בלי לבלוע קרטון ולא ליתעורר חודש רק עם אינפוזיה בחדר מייון בלי לעשות חשבון לקיבה שלכם תוכלו בשר כאהבת נפשכם ללכת בדרכים לא מלאות חרא של פרות אלא חרא של סלברטיס ב: L.A יותר טוב תאמינו לי ולסיכום אין כמו בבית אין כמו בבית DJ SHOMPI BEVERLY HILLS L.A U.S.A

לתותי בת

מותק זה היה בצחוק אם את לא מבינה חוש הומור זה לא בעיה שלי חוץ מיזה לא יזיק לפורום המשעמם זה קצת משב רוח קליל את מבינה את זה מותק...... נב צירפתי קובץ להראות לך איך אני ניראה

שומפי יש לי שאלה....

אתה הרי לא מספט בכלל את המזרח.... אין לך שום קשר לנושא המרתק הזה... משעמם כאן נורא... אז..למה אתה כותב כאן??? ברי (שמנסה להבין אותך אבל לא כל כך מצליח)

דווקא אני רואה הרבה קשר...../images/Emo6.gif

זה דווקא מאוד מעניין לראות דיעות שונות של אנשים על אותו מקום - אני למזרח עוד לא הגעתי, וחשוב להראות את התמונה לאנשים שמתעניינים ומתכננים - ואם זה בצורה מצחיקה ולא פוגעת אז בכלל טוב... לא הכל זה רק חופים טרופיים ומנהגים יפהפיים ואנשים נחמדים, בשומקום בעולם... וזה בטח יותר קשור משרשורי בנקים
שיהיה לכם הרבה כיף! שחר

תותי-בת

New member
לשומפי שחושב שמותר לו לקרוא לי מותק יש לי חוש הומור יותר ממה שיהיה לך אי פעם, כל מה שכתבת פשוט מאוד לא מצחיק, לגבי ההודים ומנהגיהם - לא נאה לך מנהג מסוים - אל תבצע אותו, או לפחות אל תזלזל בו!!!!! כדרך אגב, הלוואי ועוד פורומים רבים בתפוז היו עם עצות ונכונות לעזור לאחרים כמו שיש בפורום הזה... והתמונה שלך - אתה לא נראה משהו... שיהיה לך יום טוב, מלא בסנוביות, זוהר וסלב´ס שם בבוורלי הילס, ליאת.

למעלה