עשרת הדיברות
מסתבר שפרעה ומרים בהחלט מוכרים פה

Hadar169

New member
עשרת הדיברות
מסתבר שפרעה ומרים בהחלט מוכרים פה

גיליתי שפרעה(סתי הראשון)הוא לא אחר מקיירוס ממעבר לזמן

הקול שלו היה נשמע לי מוכר ידעתי שאני מכירה אותו מאיזה טלנובלה
כמו גם מרים שהתווי פנים שלה היו נראות לי מוכרים-מסתבר שגם אותה אנחנו
מכירים כפליסיה ממעבר לים
גם דיזבק מוכר הוא שיחק ביומן חיים את בירה
מגניב

כמה הערות על הפרקים(אני הגעתי עד פרק 23)
אין ספק שגולת הכותרת של הפרקים זה החזרה של עמרם
המפגש עם נון
היה ממש מרגש אפשר להבין את עמרם שהעדיף להיפגש קודם איתו אחרי
שראה מרחוק את יוכבד עם אלדד וחשב שהם ביחד חח מסכן אלדד איך יוכבד
מסלקת אותו כל פעם והוא לא מבין למה היא עדיין חושבת על בעלה ה"מת"

ושוב אהרון עם התפרצויות הזעם שלו במקום לשמוח שאבא שלו בחיים הוא רק
תוקף ובא בטענות ליוכבד ולנום כאילו "בגדו" בו על שהסתירו ממנו שאביו בחיים.
נו באמת הוא היה ילד קטן בן 3 ברור שהוא לא היה יכול לסחוב סוד כזה וזה היה
מעמיד בסכנה את כל המשפחה. כמובן שמרים החמודה ישר הבינה וקרנה מאושר
על שאבא שלה בחיים
מחכה כבר למפגש של עמרם עם כולם

אני לא מבינה את יהודית טויה ולילה המושפלות
אבל זה רוח הסיפור/התקופה

יהודית חיה בסרט כאילו אפוקי ישנה את היחס שלו כלפייה כשבסך הכל הוא טיפה
מיתן את עצמו רק כי הוא צריך אותה שתטפל לו בפצעים אחרי שחטף מילקות.
אורי פתאום מאוד לבבי עם לילה אבל לפני שניה שהיא הייתה בכפר ולא יחד איתו
בארמון לא היה איכפת לו לנתק ממנה את הילד. אם הוא כ"כ אוהב אותה למה
הוא עזב לארמון בלעדייה מההתחלה ולא נשאר איתה בכפר? וטויה(המלכה)הכי מושפלת מסכנה, עוד בוחרת את המאהבת של בעלה ועושה את זה בשמחה

היחידה שמפגינה קצת כבוד עצמי(לפחות כרגע)זו נפרטרי שתפסה על חם את רעממס כשחזר שיכור מבית הסנט-מגיע לו

Hadar169

New member
פרק 31(של אתמול)לא שודר כראוי באף הקלטה שעברתי עלייה

בעיות הקליטה של הערוץ ממשיכות והוט הפנו מישהי שהתלוננה לתמיכה הטכנית
מה הקשר? זו לא בעיה פרטית אלא בעיה כללית של הערוץ! התלונה שלי עדיין לא פורסמה אבל סביר להניח שגם לי הם יתנו את אותה התשובה. הוט צריכים לפנות לערוץ כמו שהם הפנו אליהם את הבקשה שלא לשדר ביום כיפור, או שזה בעיה אצל הוט שהם צריכים לפתור עם עצמם. מקווה שזה ייפתר בהקדם

בינתיים הנה לינק באיכות מצויינת לפרק שהתפקשש מי שרוצה

lili1992

Active member
פרק 40 היה פרק מאוד מאוד מרגש!

אני לא אכתוב מעבר כי כנראה שלא כולם כאן צפו, אבל זו הפעם הראשונה שהתרגשתי ככה בסדרה.
האמת שלא הספקתי לצפות בכמה פרקים, אבל בפרקים שלפניו ובו כן צפיתי, וזה היה שווה! וואו!

Hadar169

New member
אני בפרק 35 עם מותו של נון-שוקינג
אבל סצנות

איך שאהרון קרע את הבגדים ונפל לחול..וההלוויה על רקע הנילוס כשכל הכפר מלווה אותו בדרכו האחרונה..היה ממש מושקע ועוצמתי
מסכנה אמליה כמה ריחמתי עלייה עוד לפני שילדה איבדה את אבי תינוקה
תכלס הכל בגלל אהרון אם הוא לא היה מתעקש עם הנקמה חסרת האחריות באפוקי, איזבל ונון היו עכשיו בחיים
אבל איזו אצילות נון הפגין עד הרגע האחרון הגן על אהרון בגופו
טוב שאהרון הספיק להתנצל בפניו ולהודות לו

גם בארמון לא שקט-יונת המשוגעת מנסה להרעיל את מאיה
ארוסתו החדשה של רעמסס, מאחר והיא מתקשה להשלים עם העובדה שהיא כבר לא תהיה אם המלכה לעתיד
נפרטרי אומנם כרגע עם משה אבל נראה שהגנים של יונת מתחילים לצוץ לאור העובדה שהיא מקנאה בזוגיות המתפתחת של רעמסס ומאיה
ממש לא צפוי, הייתי בטוחה שהיא מאוהבת עד מעל הראש במשה

וממש אהבתי את הסצנות שמשה אהרון ועמרם מצאו את עצמם יחד בארמון מבלי שמשה יודע שמדובר במשפחה שלו
לפחות אפוקי עשה משהו טוב אחד כשנידב אותם לעבודות התחזוקה בזמן שהוא בטוח שככה הוא פוגע באהרון, כשבעצם ככה הוא רק עזר להם להשלים
גם פה סצנה ממש מרגשת

סיקרנת אותי לגבי פרק 40 חח..אם זה מה שאני חושדת שזה כבר לא יכולה לחכות
אגב סוף סוף הוט תיקנו את התקלה

lili1992

Active member
שחקנים נוספים מוכרים בעשרת הדיברות

אם כבר הזכרת את השחקנים שראינו בסדרות של גלובו, יש עוד כמה מוכרים:
אהרון שיחק ב"לב משוגע" משנת 2010 את בטו.
אהרון הילד שסיפר למשה את האמת על כך שהוא עברי, הוא אלכס החמוד מ"מעבר לזמן".
יוכבד שיחקה את סולדד הספרדיה ב"אספרנסה" משנת 2002, והשחקנית של ציפורה, שנראה בהמשך הסדרה, גם שיחקה ב"אספרנסה" את ביתה של סולדד, אאולליה. שתיהן שיחקו כבר בסדרות רבות של רקורד. השחקנית של ציפורה שיחקה בין השאר ב"בלה המכוערת" שמשודרת בלי תרגום בערוץ רקורד (וגם השחקנית של יוכבד משחקת שם).
אפוקי שיחק ב"אשת הגורל" (או "הגורל שלה" משנת 2004) בתפקיד ז'ואו, הבן של ז'ובאני וגם במיני סדרה "הבית של שבע הנשים" ששודרה בערוץ 3, בתפקיד ז'ואו (כן, אותו השם) האינדיאני.
יוכבד הצעירה (בפרקים הראשונים) שיחקה בסדרה "אמריקה" משנת 2005 וגם במיני סדרה "הבית של שבע הנשים" בתפקיד מריאנה, שבסוף נישאה לז'ואו (כאמור, אפוקי).
חור גם שיחק ב"אמריקה", אבל האמת שזכרתי אותו מ"רבלדה" הברזילאית, בה הצצתי פעם מסקרנות.
נפרטרי נראתה לראשונה ב"אמריקה" בתפקיד מריאנה, אחותה של סול, הדמות הראשית.
בקמונט שיחק את מסיאל, הנהג בבית של הוריה של פלומה, ושבסוף היה במערכת יחסים עם הבוסית שלו, פילאר.
עמליה הצעירה מהפרקים הראשונים שיחקה את יסמין ב"רוק סטאר".
בת פרעה (הנוטימרה) הצעירה גילמה את אניטה ממיני סדרה ששודרה בערוץ 3 בעבר הרחוק. שם הסדרה בפורטוגזית הוא Presença de Anita (שכחתי את השם שלה בעברית, אולי יבגני זוכר).
בהמשך הסדרה נראה עוד דמויות חדשות, וגם דמויות ש"גדלו".

Hadar169

New member
הילד ששיחק את אהרון באמת היה נראה לי מוכר איזה קטע שזה הוא!

אגב את אחד הילדים של אהרון בפרקים הנוכחיים משחק הילד ששיחק את אחיה הקטן של אליזה בפשוט נהדרת, ואחותה הקטנה של אליזה דייזי היא לא אחרת מאשר מרים הקטנה!
איזה קטע שאין לה עיניים כחולות במציאות, נראה ששמו לה עדשות כחולות כדי שתתאים את עצמה למרים הנוכחית

lili1992

Active member
זה הזמן להודות

שאני לא מחבבת במיוחד את נפרטרי...
וזה לא בגלל דברים שקורים בפרקים הבאים (מעבר לפרק 23). אני פשוט לא אוהבת את דמותה, וזה הכל.
מה שכן, לדעתי השחקנית שמגלמת את דמותה, קמילה רודריגז, היא השחקנית היפה ביותר בסדרה, וזה עוד לפני שהראו את ציפורה. כמו כן, גם השחקנית של אלישבע, אשתו של אהרון, היא יפה. זו כנראה אחת הסיבות שהיא גילמה בעבר את אסתר המלכה במיני סדרה של רקורד עליה.

Hadar169

New member
האמת שאני סימפטתי אותה-עד עכשיו

נראה שהיה לה ממש נוח עם המצב הקודם כשגם משה וגם רעמסס רצו אותה למרות ההתקרבנות, ועכשיו שמאיה הגיעה היא ממש מתנהגת כמו ילדה מגודלת שלקחו לה את התהילה. נראה שהיא גם מקנאה ביופי ובכישרון של מאיה, כולל במשחק הסנט

&nbsp
ברמת המציאות ברור שהשחקנית שמשחקת את נפרטרי הרבה יותר יפה חח
יחד עם אלישבע ומרים שלושתן ללא ספק הכי יפות ומהבנים משה ואורי נראים הכי טוב

Hadar169

New member
רק עכשיו אחרי שיונת הרעילה את האיפור של מאיה והרגה אותה

גיליתי שמאיה היא לא אחרת מסלינה מזמן לאהוב! חח מאז שהיא נכנסה היא הייתה לי מוכרת ולא ידעתי מאיפה איך שפיאה משנה! שם היא בכלל הייתה בלונדינית

למעלה