עשרת הדיברות

איה@

New member
עשרת הדיברות ../images/Emo18.gif

מה הם כללי ההתנהגות שלנו כבלוגרים/יומנאים? מה החוקים? הכללים? הקודים? יש לנו כאלה בכלל?......... לאחרונה נתקלתי בכמה תופעות שהפריעו לי. ולכן אני מציעה שננסה לגבש לעצמנו כמה כללים שעל פיהם נפעל ונתנהג. אני מציעה שכל אחד ירשום כאן - מה הם לדעתו "עשר הדיברות" של הבלוגרים ובהסכמה של כולם נחליט מהם. אוקיי??
איה.

other5

New member
ממממ.....

לדעתי, שילוב הצבעים בבלוג הוא דבר חשוב. הרי כל המטרה בבלוג הוא שיהיה ניתן לקרוא את היומן..זה לדעתי אחד הדברים העיקריים.. www.code.cz.bz

איה@

New member
ה-2 מתוך ה-10 שלי ../images/Emo26.gif

1. כאשר מציינים שם של בלוג אחר - לתת אליו קישור תמיד. 2. כאשר לוקחים קישור/המלצה לאתר, מבלוג אחר - לתת לבלוג שהביא את הקישור ראשון קרדיט על כך. (לדוגמא - אילנה מאיזון פנימי - הביאה ראשונה את הקישור לאתר הסירטונים אפוא שהוא ב"שרשרת העתקות" הקרדיט לאילנה נעלם...... לדעתי - זה לא פייר, וגם לא הוגן.) זוהי דוגמא אחת - אך יש עוד.
איה.

Silent Watcher

New member
זה די מכסה את הכל...

להראות כבוד לבלוגרים אחרים בקהילה הוא בערך החוק היחידי שצריך. בלוג הוא דבר אישי, ושכל אחד יעשה איתו מה שבא לו. החוקים צריכים להיות לקהילת הבלוגרים, מבוססים על חוקים חברתיים קלאסיים, לא לבלוגים עצמם.

akravit

New member
אז האם באמת יש כאלה?

קודם כל זה נורא נחמד לדעת שאנחנו מקיימים גיבושון כזה ושאנחנו מרגישים שייכים לחברותה ושיש לנו מחוייבויות - באמת נחמד לי להרגיש חלק מהקבוצה. קשה לי ברגע זה לחשוב על קודים ברורים... בדרך כלל אם משהו מפריע לי אני מעלה את זה אבל אני חושבת על הנושא.. אבל איה זה לא קצת הרבה עשרת דיברות? טוב, נו.. אולי זה יהיה אתגר לכולם. שבוע טוב!

איה@

New member
אילנה - איך את מצליחה תמיד../images/Emo26.gif

לבטא במילים בדיוק את מה שאני חושבת?
אההההה?? כן זו בדיוק המטרה - גיבושון. ו.....אם 10 זה הרבה אז אולי נסתפק ב-חמסה
מתאים! וזה כבר לא הרבה אז מי מוסיף עוד ??
איה.

למעלה