עשרת הקרשים המובילים לשנת 2006 !

CapitalB

New member
עשרת הקרשים המובילים לשנת 2006 !

Transworld snowboarding Top 10 Good Wood 2006 גברים: academy merit atomic alibi burton custom x burton vapor gnu riders choice lib tech magne-traction nitro team rome agent santa cruz seth huot venue onyx נשים: burton g twin flow myriad palmer halo rome vinyl santa cruz muse technine true love * המבחן של טרנס וורלד הוא יריית הפתיחה לציוד בכל עונה, במקרה הזה לוקחים הגולשים המקצועיים מספר לא קטן של קרשים לא מסומנים של כל חברה שמעוניינת לרשום את הקרש שלה למבחן והקרשים נבחנים באספקטים השונים של עולם הפריסטייל/גלישה, בסופו של דבר מקטגוריית הנשים וקטגוריית הגברים מגיעים הקרשים הטובים ביותר לראש הרשימה. *הקרשים האלו ניתן יהיה להשיג את הקרשים של ברטון ורום.

h a l o o

New member
ואם מה שאני אוהב זה בעיקר אופפ-פיסט

?? לא מגיע לי המלצות נבונות ? לא יפה.... באמת קרשים שווים לפי-סטייל וזה היה עוזר לי אם רוב ההתמקדות שלי הייתה בפרי-סטייל.. האם במקרה שמעת על TOP10 שכזה לקרשים ALL MOUNTAIN עם נטייה לאזור החוץ מסלול ? (משער שהקרוב ביותר הוא פרי-רייד..)

CapitalB

New member
פריסטייל-פרירייד

זה שמתקטלגים קרש בתור פריסטייל לא אומר שהוא לא יכול לשמש בתור פריריידר מעולה, לא כולם כמובן, לדוגמא האייג'נט של רום הוא נטו פריסטייל רך - אבל מהליין של ברטון יש לך שניים מקרשים האול מאונטיין/פרירייד הכי טובים בעולם - burton custom x,burton vapor, על הוויפור עוד לא גלשתי כי הוא חדש לגמרי (אגב הוא כיום משמש הקרש הקל ביותר בעולם), והקסטום איקס שמשמש לגולשים רבים כקרש פרירייד, אול מאונטיין ופייפ. אני גלשתי השנה על איקס 164 ביום פאודר, היה נהדר, יותר טוב בפאודר מהטי 6 שברשותי.

CapitalB

New member
אטומיק

אין לי מושג איך הוא בתור קרש פרירייד, גלשתי עליו קצת בפארק - קרש רך יחסית ונוח על ריילים - מה שכן אני כמעט 90 ק"ג והקרש נמעך כמו מרגרינה, אז להכנס איתו לפאודר ולמהירויות לא הייתי רוצה.

h a l o o

New member
אני 70... יהיה טוב..

חוץ מהעובדה שאני גם אקנה משהו מתאים כמובן.. אני שוקל לגבי דיוון וולש של פורום..

CapitalB

New member
חכה קצת עם פורום...

הם אמנם נקנו ע"י ברטון בחורף האחרון, אבל השנה הם עדיין חלשים, תן להם לפחות עד 07 לעמוד על הרגללים אם אתה רוצה ציוד חדש. יש חברות יותר טובות - סטייל רום ורייד. רום קצת יותר יקרים מפורום, הם מקבילים לברטון מבחינת תמחור, אבל מבחינת טכנולוגיה הם משתווים להם. רייד הם מגבילים מבחינת מחירים לפורום - אבל הרבה יותר טובים, עשיתי דמואים שלהם השנה בקנדה, קרשים מדהימים.

למעלה