עשרת הראשונים של הפורום

חזיר בר

New member
עשרת הראשונים של הפורום

מי הם ואיפה הם היום,יתמקד באופן טבעי יותר באלו שאינם איתנו כבר מדורגים לפי סדר כתיבת ההודעות 1)REDSTORM- כתב את ההודעה הראשונה בפורום,כולכם מכירים אותו. שותף פעיל ורציני. 2)IC4 - איתי. ידוע כבחור הכי מינהלתי ודיפלומט בפורום,משרה שלום ושמחה וכותב המון הודעות בשעות לא קונבנציונליות. 3)BARAKAS - התגייס בסביבות נובמבר לצבא ההגנה לישראל. ההודעה הנבחרת שלו היא ההודעה הזו 4)חזיר בר - זה אני,ועלי אין מה להרחיב 5)LEELOO - מנהלת פורום סרטים הנאמנה,החליטה לזנוח את הפורום שלנו אחרי שפג המסתורין (ראה הפגת מסתורין) 6)CHOT - מגיעה מדי פעם לביקור. יצרה לה יריבות גדולות בפורום סרטים ויש לציין שהיא אומרת דברים מענינים לצד שטויות גדולות. למי שלא מכיר,רצוי שיעשה זאת הפגת המסתורין - בשלב הזה הפורום הפך לנחלת הכלל ולא למספר 21 המסתורי 7)פרויקה - כתב רק שתי הודעות בקרירה שלו בתפוז ונעלם אל תוך הערפל 8)ואלרי30 - כתבה רק הודעה אחת בקרירה שלה בתפוז ונעלמה אל תוך הערפל 9)אילן123 - כתב כל מיני חירבושי קבלה לפני שנעלם אף הוא לפני שנת 2002 10)לב שלם - כנראה גם התגייס בגיוס נובמבר זאת היתה הודעה נורא משעממת חשבתי שהיא תהיה מצחיקה ובעלת גילוים גדולים,אבל נאדה וכלום

עמוק, עמוק!

הלוואי והאורנג´ שלי היה חושב כמוך, פשוט החליט הבוקר לשבוק חיים! לא ברור... אבל למה בכלל אני כותבת את זה, כאילו שזה מה שמעניין אתכם עכשיו! BE HAPPY
עוד נראה כמה טוב יהיה (רגע, איזה מספר אני בפורום זה?)

Chot

New member
יש

אני במומלצים אני דווקא חשבתי שההודעה משעשעת מאוד

למעלה