עשר המכות של פלור!

עשר המכות של פלור!../images/Emo87.gif

משחק לכבוד החג שעוד כמה שעות מגיע
נעשה במשך כל החג דמות אחרת שקיבלה 10 מכות ממש קשות במהלך 2 העונות.. אז הפעם פלור! תדרגו 10 מהכות כשהמכה הקלה ביותר זה דם והקשה ביותר זה בכורות, כמו בפסח! יאללה תיהנו ותשתתפו

didalf

Well-known member
לאדעת חח../images/Emo109.gif

כל מה שקרה לה היה מכה אחת גדולה

עשר המכות לדעתי..../images/Emo87.gif

1- פלור עוזבת את האחוזה, באמת שאין לי מושג כמה פעמים היא עזבה.. והיא עזבה כל כך הרבה..חחחחח.. וכל פעם בגלל פדריקו ומקסימו.. חח.. זאת מכה קלה כי אחר כך הם חזרו על ארבע והחזירו אותה
2- פלור מגלה שהאבא שחשבה שאביה הוא לא אביה הביולוגי! שכחתי את שמו
3- מללה ודלפינה מעבידות את פלור כי אם לא תעשה מה שהן אומרות הלך על מרטין ותומאס. 4- פלור מגלה שהיא אחות החורגת של דלפינה ומגלה מיהו אביה האמיתי. 5- פלור נשבעת בעונה ה1 להיות השפחה של דלפינה ולעשות כל מה שהיא רוצה, כי היא חושבת שדלפינה הפילה את התינוק בגללה. 6- פלור שומעת שדלפינה בהיריון מפדריקו. 7- פלור שומעת שדלפינה בהיריון ממקסימו.
8- פדריקו ודלפינה מתכננים להתחתן. 9- מקסימו עוזב את פלור לטובת דלפינה ההרה. 10- פדריקו מת. זה בהחלט מכת בכורות.. מסכנה איך היא הגיבה..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהממ אוקיי

אני עושה 10מכות שנפלו עלינו בגלל פלור
מחר או משהו אני אעשה על דמות. 1. התחרשנו- היא לא מפסיקה לצעוק. 2. התעוורנו- מה זה הצבעים שהיא לובשת?
[למרות שזה הולם אותה.] 3. בכינו- אוף נו, היו קטעים
4. צחקנו- כן, היא גם מצחיקה לפעמים
5. כעסנו- כי היא כל הזמן נתנה לדלפינה לעבוד עליה.
6. השתעממנו- כי דלפינה כל הזמן עשתה לה את אותם דברים
7. שרנו- כי השירים פשוט נורא קליטים, לא?o_O 8. התרגשנו- כי לפעמים היו לה נאומים סטייל בלן 9. התאכזבנו- כי היא בסוף לא היתה עם פדה
10. התאהבנו- כי איך אפשר לא?!
טוב נו. זה לא היה משהו. לא בדיוק 10 מכות
אבל זה מה שעולה לי ברגע זה. *מגלגלעינייםשלהמסן*

god help people

New member
ממממ..אוקי../images/Emo9.gif

1.טבעה-היא טבעה לפחות 3 פעמים. 2.הורעלה 3.נשרפה 4.שהיא חשבה שדלפינה ניסתה להתאבד בגללה. 5.שהכסף שלה נשרף. 6.שהיא חשבה שדלפינה עומדת למות ממחלה סופנית 7.שאמרו לה שהיא צריכה לחכות 7 שנים כדי להתחתן עם מקס
8.שהיא הייתה השפחה של דלפינה 9.שאמרו לה שאסור לה יותר להפגש עם הילדים
10.שפדריקו מת

talshoosh

New member
מנסה...

אני מתחילה מ-10 (המכה הכי קשה) ל-1 10. פדריקו מת
9. אסרו עליה להיפגש עם הילדים 8. היא הייתה צריכה לחכות 7 שנים כדי להתחתן עם מקס 7. פדריקו ודלפינה עומדים להתחתן 6. דלפינה ב"הריון" ממקס/פדה 5. היא הייתה צריכה להיות השפחה של דלפינה 4. היא גילתה שהיא האחות החורגת של דלפינה וסופיה 3. מגלה שמי שחשבה שהוא אביה, הוא בעצם לא 2. הכסף שלה נשרף 1. לא יודעת... נגיד שהיא עוזבת את החוזה... (לא העתקתי בכלל!
)

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifלא זוכרת 10 מכות אבל

אני מסכימה שהמכה הכי קשה לפלור וכולנו הייתה שפדריקו מת

למעלה