עשר סומטרות ודולפין...

זיו25

New member
עשר סומטרות ודולפין...

שלום, ביום שלישי הכנסתי לאקווריום דולפין. הוא מרבה לנוח על הקרקעית ולא זז יותר מדיי. הסומטרות ניסו לתקוף אותו בהתחלה אך כעת הפסיקו. בכל ערב כשאני מאכיל את הדגים, לא נראה שהוא מתעניין בזה כלל... יש למישהו רעיון למה הוא לא אוכל? בברכה, זיו.

duel

New member
היי זיו

עברו מעל שלושה ימים ולפני שאתן תשובה לא מדוייקת אודה לך אם תעדכן אותנו על שינויים שחלו/לא חלו במהלך הימים האחרונים. דודי

זיו25

New member
שינויים?

אתמול אחר הצהריים הכנסתי לאקווריום מעין סלע גדול, כי הבחנתי שהוא מאוד אוהב להתחבא מאחורי הפילטר. כעת הוא מסתתר מאחורי הסלע. חוץ מזה - אין שום שינוי (או שאני לא יודע למה אתה מתכוון...) טמפ' המים היא 24 מעלות, והדגים אוכלים (שלא לומר מסתערים... סומטרות אחרי הכל) על האוכל כל ערב, בערך ב שש, שבע. בברכה, זיו.

duel

New member
היי זיו

חבל, חשבתי שהדג ייצא מהסטרס שהוא נמצא בו. בכל מקרה, דולפין הוא דג די רגיש וכל שינוי קטן בחייו בין אם מעבר ממקום למקום או שינויי טמפרטורה ואפילו שינויים בתאורה - מכניסים אותו לסטרס. מה גם שתחושתי אומרת לי שהוא לא גדול ולכן גם ההצקות של הסומטרות לא מועילות. כאשר דג מחפש מחבוא זה לרוב מעיד על מצוקה שלו - יכול להיות שהיא נובעת מבריאות לקויה או מחשש להצקות. הוא לא אוכל כי הוא בסטרס - הוא לא מתאים (בגלל גודלו הקטן) ללהקת הסומטרות שיש לך.

glock X

New member
אהלן זיו

דגי הסומטרה הם דגים ידועים לשמצה, הם יכרסמו לשאר הדגים אצלך את הזנב, הם תמיד מציקים לדגים אחרים על ידי כירסום הזנב, ואני מציע לך לתת קצת זמן לדולפין שלך להתרגל לאק' שלך, ולאוכל שאתה נותן לו, כי לרוב בחנות נותנים להם אוכל שונה וכשהם מגיעים לאק' פרטי הם לא נוגעים באוכל פשוט כי הם לא רגילים אליו, תן לו קצת זמן להרגיש בנוח אצלך באק' ותראה שהוא יתחיל לאכול אחרי שיתרגל למזון (בתנאי שהמזון מתאים, אני ממליץ על אנין-נון, אוכל מגורען מעולה שמתאים לרוב סוגי הדגים)

למעלה