עתודאים התעוררו צריכם בחינת מור

nightriders

New member
למה את מתכוונת בדיוק?

האם שמעת שעתודאים יאלצו לעבור בחינת מו"ר ?

אכן כן עתודאים עושים בחינת מור

עתודאים הרשומים לאוניברסיטת תל אביב צריכים לעשות בחינת מור שתתקיים ב 11.9 כך נמסר לי ע"י בית הספר לרפואה עשיתי בדיקה עם משרד הרישום וגם שם נאמר לי שעתודאים עושים בחינת מור. צילצלתי לטכניון והמשרדים סגורים כך שאני לא יודעת מה שהטכניון דורש. כמו כן נאמר לי במזכירות הפאק' לרפואה בתל אביב שמי שעשה שאלון באוניברסיטה העברית לא עושה שאלונים במור רק את החלק של מסר עושים

אכן כן עתודאים עושים בחינת מור

עתודאים הרשומים לאוניברסיטת תל אביב צריכים לעשות בחינת מור שתתקיים ב 11.9 כך נמסר לי ע"י בית הספר לרפואה עשיתי בדיקה עם משרד הרישום וגם שם נאמר לי שעתודאים עושים בחינת מור. צילצלתי לטכניון והמשרדים סגורים כך שאני לא יודעת מה שהטכניון דורש. כמו כן נאמר לי במזכירות הפאק' לרפואה בתל אביב שמי שעשה שאלון באוניברסיטה העברית לא עושה שאלונים במור רק את החלק של מסר עושים

danc18

New member
../images/Emo27.gif

לפי מה שאני יודע לא צריך לעשות בחינת מו"ר. דבר ראשון- אם היה צריך אני מתאר לעצמי שהיו שולחים כבר זימונים ומבקשים מאיתנו לשלם (הבחינה עולה משהו כמו 600 ש"ח ככל הידוע לי, לא?). דבר שני- הטכניון כבר התחיל לשלוח זימונים לראיונות אישיים (לא מו"ר) לעתודאים. אבל לגבי את"א אני לא יודע בביטחון מה קורה..

למעלה