עתודאי שעצוב לו.....(החורבה.)

ronen1981

New member
עתודאי שעצוב לו.....(החורבה.)

לא תאמינו מה קרה אתמול אני עדיין בשוק,איזה מזל שלא יכלתם ללכת אחרת היתי מתפדח פי מאה.... (הינה מכתב ששלחתי באתר האגודה שלא מעט ממחזיקי התפקידים בה עתודאים כמוני) למי שלא מכיר אותי אני סטודנט הנדסת חשמל שנה שלישית עתודאי בן 21. אתמול החלטתי ללכת לחורבה (כפי שעשיתי פעמים לא מבוטלות בעבר גם כבן 18,19.) לנקות ראש מהמבחנים ולמלא אנרגיות לקראת המבחנים הקריבים כהרגלי נעמדתי ליד החבלים בכניסה והצגתי כרטיס הסטודנט שלי מהטכניון (מה שעד אותו יום הבטיח כניסה תוך דקות ספורות לכל היותר) רק הפעם היה שומר (חדש בעיני) שהחליט מסיבתו שלו לבקש לתעודת הזהות שלי וכשראה אותה החליט לא להכניס אותי. (וניגש לדבר עם השומר השני אחר כך..) היתי די בהלם וראיתי את השומר שאני יודע שמזהה אותי מפעמים קודמות שנכנסתי וביקשתי שיכניס אותי והוא אמר שאני עתודאי ושהיום זה 22 פלוס (כמה נוח במקרה שנה בעל הגיל הביולוגי שלי) בשלב הזה אני התבאסתי ולא היה לי כוח לדון בכך שבשום מקום לא נאמר או נרשם סטודנטים 22+ (וגם במועדונים שנרשם אני נכנסתי בלי בעיה) ומה פתאום עם כל הפעמים שבעבר נכנסתי כעתודאי למסיבות סטודנטים עכשיו זה מהוה בעיה ומה פשר הקטנוניות של אותה שנה... (שלא לדבר שאני משוכנע שיש שם סטודנטיות וסטודנטים בגילי מטה) וזה שהטרחתי עצמי לדפוק הופע ולנסוע לפה במיוחד לנקות תראש מהלימודים. מכל מקרה הלכתי הביתה מבואס למדי לישון ועכשיו אתם זוכים למכתב הזה. אני ממש בהלם מה פתאום לא נאה להם להכניס עתודאים???? (לתת לחשמל לעשות תמסיבת סטודנטים אצלם ולהרויח כסף הם בסבבה ובכלל שוכחים את אחוז העתודאים הגבוה בה...) זהו מה שריצית להגיד את מוזמנם להגיב.

ronen1981

New member
וכמובן בלי קשר מקווה שיהיה יום טוב

לכולם ובוקר טוב.

tankgirl21

New member
אני לא יודעת....

לא מאמינה שיהיה לי בעיה להכנס אפילו שאני לא סטודנטית אני מכירה את כל השומרים וכל מה שזז שם כמעט. ולא נראה לי הגיוני שהייתה לך תעודת סטודנט ולא הכניסו אותך לשם.

למעלה