עתודה אקדמית

ysofer

New member
עתודה אקדמית

קבלתי מכתב מהצבא שבו מזמינים אותי לאיזה כנס של עתודה אקדמית.. מי עוד קיבל? שלחו את זה לכל או העולם או זה שהם שלחו לי מראה שהם חושבים שאני מסוגל להתקבל? יש אפשרות לשלב את זה עם שירות קרבי?? ינון

ערן ל.

New member
אל תלך אחי- זה חרטא

שלחו את זה גם לי - ואני הייתי התלמיד ה כ י גרוע בעולם! אני לא חושב שיש לך סיבה ללכת אם אתה לא מתכנן להיות עתודאי.. בוא לצ`אט- יש לי זמן עכשיו

נריה_ה

New member
תלך אחי - אל תסגור דלתות.

גם אם אתה לא מתכנן להיות עתודאי - תלך. אתה מפסיד משהו?!?! אל תסגור דלתות!

נריה_ה

New member
עתודה

אני קיבלתי את זה בעבר. לא כולם מקבלים את זה, וזה מראה שיש לך קב``א מתאים לקצונה. בנוסף יש כאלה ששולחים להם לפני כל המחזור שלהם, וזה מראה שהקב``א שלך גבוהה במיוחד והם חושבים שיש לך עתיד שם.

balcony

New member
אל תעשה את זה!

אל תלך לעתודה- הצבא זקוק נואשות לעתודאים. גם לי הם שלחו מכתבים- ואפילו כמה פעמיחם. זה נורא- אנשים לא משובצים במקצוע שלהם ואין שימוש נכון בכוח האדם העתודאי. אל תלך לעתודה!

נריה_ה

New member
למה לא?

1. לא הלכתי לעתודה, ולא לכנס שלהם, רציתי קרבי. עשיתי טעות כי סגרתי דלת. 2. אני לא מתחרט שלא הלכתי לעתודה, לדעתי החסרונות גדולים מהיתרונות. וזה לא החלום שלי להיות עתודאי בצבא. אולי אם הייתי מגיע היתי היום מתחרט. ודרך אגב, הטובים מצליחים.

ysofer

New member
הצבא הזה מטומטם!

יש לי נכשל ב-3 יח` מטמתיקה! והם עוד רוצים שאני אלמד באוניברסיטה... אני בקושי מצליח להגיד ``אוניברסיטה``.. חחחחח... שטויות, נפגש בגולני..

balcony

New member
בזה אין ויכוח- הצבא אכן מטומטם. אבל

רק שתדע- ציונים בתיכון לא מראים כלום על היכולות שלך.

Moran84

New member
גם אני קיבלתי זימון לכנס

קיבלתי היום בדואר, בהתייחס לעצות שלכם אני באמת חושבת שאני אלך לכנס, לראות מה זה, לפי איך שזה נשמע זה ניראה לי אחלה של רעיון.. ולפי מה ששמתי לב יש כאלה שאפילו מסכימים איתי. :)

no_er

New member
גם לי שלחו

היום את המכתב הזה ורציתי לשאול אם זה אומר שיש לי קב``א גבוה?

ginzburg

New member
איך זה ש...

שלחו לחבר שלי ולי לא יש לי קבא 54 ודפר 60 טוב בעצם אולי הסברתי לעצמי לא שאני רוצה בכלל להיות עתודאי אנירוצה דובדבן בעזרת השם או אגוז יאללה יהיה טוב אחים שלי

avipe

New member
שולחים את זה לכולם

לי גם שלחו...ולכול מי שאני מכיר שלחו..לא משנה כלום...אם לא קיבלת אז עוד תקבל....אני חרא של תלמיד וקיבלתי את זה...

למעלה