קבלתי מכתב מהצבא שבו מזמינים אותי לאיזה כנס של עתודה אקדמית.. מי עוד קיבל? שלחו את זה לכל או העולם או זה שהם שלחו לי מראה שהם חושבים שאני מסוגל להתקבל? יש אפשרות לשלב את זה עם שירות קרבי?? ינון
אני קיבלתי את זה בעבר. לא כולם מקבלים את זה, וזה מראה שיש לך קב``א מתאים לקצונה. בנוסף יש כאלה ששולחים להם לפני כל המחזור שלהם, וזה מראה שהקב``א שלך גבוהה במיוחד והם חושבים שיש לך עתיד שם.
אל תלך לעתודה- הצבא זקוק נואשות לעתודאים. גם לי הם שלחו מכתבים- ואפילו כמה פעמיחם. זה נורא- אנשים לא משובצים במקצוע שלהם ואין שימוש נכון בכוח האדם העתודאי. אל תלך לעתודה!
1. לא הלכתי לעתודה, ולא לכנס שלהם, רציתי קרבי. עשיתי טעות כי סגרתי דלת. 2. אני לא מתחרט שלא הלכתי לעתודה, לדעתי החסרונות גדולים מהיתרונות. וזה לא החלום שלי להיות עתודאי בצבא. אולי אם הייתי מגיע היתי היום מתחרט. ודרך אגב, הטובים מצליחים.
קיבלתי היום בדואר, בהתייחס לעצות שלכם אני באמת חושבת שאני אלך לכנס, לראות מה זה, לפי איך שזה נשמע זה ניראה לי אחלה של רעיון.. ולפי מה ששמתי לב יש כאלה שאפילו מסכימים איתי.
שלחו לחבר שלי ולי לא יש לי קבא 54 ודפר 60 טוב בעצם אולי הסברתי לעצמי לא שאני רוצה בכלל להיות עתודאי אנירוצה דובדבן בעזרת השם או אגוז יאללה יהיה טוב אחים שלי