עתודה וכו'

יאדותע

New member
עתודה וכו'

שלום לכולם,

אני עתודאי שמסיים שנה א'. בעקבות ציונים נמוכים (אולי נמוכים מדי), אני כנראה אקבל הודעת דחייה/העפה/הפרשה (איך שלא תקראו לזה) מטעם האוניברסיטה בחודשים הקרובים (אני מניח שפחות או יותר במהלך חודש אוגוסט אקבל את ההודעה המצערת, לכל המאוחר בספטמבר).
עברתי בסוף סמסטר א' מעקב אקדמי שברובו נכשלים, אבל מאז נכשלתי ברוב מועדי א' של הסמסטר הנוכחי ואני באמת לא רואה איך במועדי ב' אני אצליח לשפר את כל הציונים פלאות... אז השלמתי עם מצב...

אשמח לקצת הדרכה, ממי שיודע או מנוסה, על מה צפוי להתרחש ואיך אני יכול להצליח לתמרן ולהגיע למקום טוב יחסית בצבא, על מנת שלא אפול בין הכיסאות - כי זה מזה אני הכי חושש.
קב"א 56 ופרופיל 97.
באופן כללי אין לי בעיה להגיע לקרבי, אבל אני חושב שאני יכול להיות מנוצל (לטובה) ולמצות את היכולות שלי (שכנראה שהן לא כאלו טובות אם ממירים אותן לציונים) בצורה טובה הרבה יותר מעבר למה שעושים בקרבי.

אז מה דעתכם? לפנות לכל מיני יחידות בצבא ולשאול אותן אם הן יכולות לקלוט אותי בשביל להגביר את הסיכויים להתגייס לשם בבקו"ם?
האם לנסות ליצור קשר עם המקומות שהתמיינתי אליהן לפני החיול לעתודה? האם לדעתכם סיווג ביטחוני שעברתי בשנה שעברה נשמר או שעלי להתחיל את כל התהליך מחדש? מה שמעלה שאלות אחרות - כמו האם בכלל יהיה לי זמן או הזדמנות להתמיין מחדש לכל מיני תפקידים/יחידות - גם כאלה שהגעתי לשלב מתקדם (אחרי סיווג) בהן?
או שאין לי סיכוי אל מול קצין המיון (בטח לא בימים אלה שהמצב הביטחוני לא מזהיר)?

תודה ומאחל לימים שקטים...

למעלה