עתיד הפורום - הודעה מנהלתית

עתיד הפורום - הודעה מנהלתית

חברים יקרים,

כפי שבוודאי שמתם לב, רמת הפעילות בפורום ירדה בתקופה האחרונה, ובאופן דיי משמעותי. הודעות נקראות בפורום, לפי הסטטיסטיקות מבקרים כאן אנשים שונים ולא מעט - אבל כותבים הרבה פחות. אני מניחה שלכל אחד יש את ההסבר שלו, אבל התעבורה הלא ברורה הזאת יוצרת מצב בעייתי מבחינת מהות הפורום, ואם המצב יימשך ככה יהיה צורך לשקול צעדים לגבי עתיד הפורום.

ידוע לי על בעיה ספציפית שהטרידה לא מעט חברי פורום וגרמה לחלקם לעזוב, הבעיה טופלה בגדול, ואם היא עדיין מטרידה מישהו אני אשמח אם תפנו אלי במסר ותיידעו אותי, כנ"ל כמובן לגבי כל בעיה אחרת. גם הצעות ייעול ורעיונות יתקבלו בברכה.

שבוע טוב, מרצי

rasmus girl1

New member
חבל

צריך למצוא כל מיני פינות שבועיות ואולי סקרים וכאלו.. או אולי לתת לפורום שם שונה במעט ולפרסם אותו מחדש..
אגב,לא שמתי לב לבעיה ספציפית שהייתה פה..

lilo4

New member
באמת חבל...

אני גם כאן, קוראת ובקושי מגיבה... אני לא עובדת בשירות לקוחות תקופה דיי ארוכה ככה שאין לי כ"כ מה לספר, ובלי קשר בקושי יש לי זמן כרגע.
אבל חבל לי, אני אוהבת את הפורום והיה כיף כאן פעם

Osnatz1

New member
גם אני קוראת לפעמים אבל פחות כותבת

בעיקר כי כבר אין על מה לכתוב.
אני חושבת שאחרי כמה שנים של עבודה מול לקוחות שומדבר לא מפתיע אותי יותר ברמה של לפרוק בפורום

שקלתי לפתוח במהלך עמוד ענן שרשור תגובות מטומטמות של לקוחות (בסגנון "זה ממש לא בעיה שלי שנופלים עליכם טילים") אבל נזכרתי שכבר היה שרשור כזה באחת ההסלמות הקודמות

עדיין יהיה חבל מאוד אם יסגר הפורום כי לנצח אזכור את הפורום הזה בתור הבית שלי בתפוז, אשתדל להיות יותר פעילה.

חבל שלא פתחת

שרשור כזה תמיד מתקבל בברכה כי תמיד יש ללקוחות יציאות חדשות, מה גם שיש כאן לא מעט אנשים שלא היו חברים בפורום בזמן עופרת יצוקה.

במקרה שלך אולי שום דבר כבר לא יפתיע, כי לקוח דורש שתתני את הקרפ שלך לילד שלו זה שיא שדיי קשה לשבור
אבל את מוזמנת לספר על חוויות אחרות, גם אם זה משהו פחות דרסטי.

כאן נמחקה הודעה מיותרת

של גולש שנהג לכתוב כאן בפורום במספר כינויים, כשרובן המוחלט של ההודעות שכתב היו התנגחויות בחברי הפורום השונים בצורה שהעכירה את האווירה. התופעה הזאת לא הולכת להמשיך, כפי שחברי הפורום הותיקים יודעים - אני מאוד מקפידה בתחום הזה ולמרות שאני לא חובבת מחיקות וחסימות, קטילות והתנגחויות זה דבר שלא מקובל כאן.

אציין בהקשר הזה שאין לי שום בעיה לקבל ביקורת, כשהיא נעשית בצורה נאותה ולא בגינויים. אציין גם שוב שאני מזמינה אתכם לפנות בנושא זה במסרים - השרשור הזה לא הולך להפוך לזירת ויכוחים מה הוביל למה ומי אשם או לא אשם במצב.

nathaliesh

New member
אם זה באמת יקרה זה יהיה עצוב מאוד

אני מאמינה שכן יש מקום לפורום הזה. צריך לעשות שני דברים במקביל כנראה, כי באופן טבעי הגל של כותבי ההארדקור בפורום כבר בגר ואין לו סיפורים חדשים כי הוא התקדם הלאה. אז צריך להביא דם חדש (חסרים עובדי שירות לקוחות במדינתנו?) והוותיקים צריכים להתגייס לתת לדם החדש מנסיונם

אני ממש אוהבת את הפורום הזה

ולא הייתי רוצה שייסגר.
אישית, הבעיה שציינת לא מטרידה אותי... (אם הבנתי במה מדובר), אנמי סתם כותבת פחות לאחרונה בגלל עבודה+ לימודים, ועכשיו גם ניהול פורום "תקשורת חזותית" (התחלתי לנהל אותו אתמול.)
מקווה לחזור להשתתף באופן פעיל יותר בקרוב.

אני לא מרשה!!!

סתם, אני אתבאס אם הפורום ייסגר.

אולי באמת כדאי לעשות פה פניות שבועיות,
אולי לא רק סיפורים מהעבודה, אולי גם סיפורים מהחיים שקשורים או לא קשורים לנושא הפורום.
אולי עצה שבועית לנותן השירות.

תודה למגיבים

מספר הצפיות הוא בערך פי 30 ממספר המגיבים, מה שרק גורם להעריך כל תגובה (בלי ציניות!) וגם את התגובות שהגיעו במסר.

לחברים שדיברו על להביא גולשים חדשים - זה משהו שנעשה באופן שוטף בכל התקופה שאני מנהלת את הפורום, ואכן התחלפו פה דורות של אנשים ועדיין - זה לא פשוט כמו שזה נראה במיוחד לאור מצבו הנוכחי של הפורום, שלא ממש מעורר חשק אצל גולשים חדשים להישאר כאן.

אשמח לקבל עוד פניות במסרים במידה ויש רעיונות ו/או הערות.

nathaliesh

New member
ברור שזה ממש לא פשוט

ואם לך כמנהלת הפורום יש למשל דרכים לגרום לחברים הקיימים להביא חדשים - אז את בהחלט מוזמנת להנחות אותנו, או אותי לפחות, כאן או במסרים, לנוחותך.
מעבר לזה, מנסיוני עם פורומים, כל פורום עובר תקופות כאלה, זה פשוט עניין של לפתוח מספיק דיונים שיגרמו לקוראים להגיב.
לגבי מספר הצפיות, לא הייתי מסתמכת על זה - מספיק שאני אפתח הודעה פעמיים כדי שהיא תספר כשני צופים. זה לא בדיוק אמין.

נראה שהתפספסו פה כמה דברים

הסיבה שכתבתי את ההודעה היא כדי לשתף בתחושות שלי לגבי מה שהולך בפורום וגם כדי לקבל משוב על דברים ספציפיים והצעות ייעול וכדומה במסרים.

זה לא מתפקידם של חברי הפורום להביא חברים חדשים ולכן אין לי שום סיבה להנחות את מי מחברי הפורום כיצד לעשות זאת, מה גם שיש כאן דברים מעבר. לגבי תקופות וכדומה - אני מנהלת את הפורום קצת יותר מ-7 שנים, התחלתי לנהל אותו לאחר שהוא נסגר בשל מיעוט פעילות והקמתי אותו לתחייה ויצא לי לראות אותו בתקופות שונות - מה שקורה בתקופה הנוכחית זה מקרה אחר ויש לכך גורמים אחרים שאני מניחה שאת מודעת לפחות לרובם, אבל לא נראה לי מתאים לדון בהם על גבי הפורום (ובגלל זה ביקשתי שיפנו אלי במסרים).

ו-בקשר למספר הצפיות - קשה לי להאמין שכל אחד מהמגיבים פתח את ההודעה 30 פעם... אבל באמת שזה לא קריטי, אם כי זה יוצר תחושה משונה משהו, וכך גם קרה בכל הפעמים האחרונות שנפתח כאן דיון. יש גם סטטיסטיקות מסוג שונה שמעידות שיש כאן תעבורה, אבל פחות תגובות.

nathaliesh

New member
דווקא ברור

אני לקחתי את זה צעד אחד קדימה וכתבתי שאם יש לך רעיונות איך אנחנו כחברי פורום יכולים להביא חברים חדשים אז אני אישית אשתתף בזה בשמחה.

Alm0st Happy

New member
מרצי,

בכל פורום שתיכנסי אליו יהיו יותר צפיות מתגובות. זה תמיד תמיד ככה. בכל פורום יש סמויים שלא מעוניינים לכתוב הודעות ומלווים את הפורום מבלי להיחשף. אני אישית נוטה לפתוח הודעות מספר פעמים, ואני בטוחה שכמוני עוד רבים. זה משתכלל למספר צפיות גבוה בהרבה ממספר תגובות, ואין מה להתרגש מזה. ככה זה תמיד וככה זה גם אמור להיות.

זה מה שהכי פחות מטריד אותי

אם כי הסטטיסטיקות ונתונים נוספים מחזקים את העובדה שיש כאן יותר קוראים סמויים ממה שנראה. זה לא קריטי, כי המטרה היא לא להכריח אנשים לכתוב.

למעלה