עתיד זוגי היי בנות מבקשת לשאול מה יקרה לי בחודש הקרוב מבחינה זוגית? איזה שאלה לשאול תודה
כ כוכב321 New member 23/2/04 #1 עתיד זוגי היי בנות מבקשת לשאול מה יקרה לי בחודש הקרוב מבחינה זוגית? איזה שאלה לשאול תודה
צ צ ל י ל 8 New member 23/2/04 #2 שלום ../images/Emo41.gif אני חושבת שאת העניין של הזוגיות שלך מיצינו מבחינת פורום. לשאלות נוספות בתחום זה, תיאלצי לפנות לייעוץ אישי. להלן פריסה שלך שעשית לרגל יום הולדת. קיראי והפנימי.
שלום ../images/Emo41.gif אני חושבת שאת העניין של הזוגיות שלך מיצינו מבחינת פורום. לשאלות נוספות בתחום זה, תיאלצי לפנות לייעוץ אישי. להלן פריסה שלך שעשית לרגל יום הולדת. קיראי והפנימי.
כ כוכב321 New member 23/2/04 #3 תודה וואי שכחתי שכבר עשיתי סליחה על ההפרעה ותודה שהזכרת לי קראתי את הפירוש שוב ונדמה לי שהוא מעודד תודה וכל הכבוד על הזכרון
תודה וואי שכחתי שכבר עשיתי סליחה על ההפרעה ותודה שהזכרת לי קראתי את הפירוש שוב ונדמה לי שהוא מעודד תודה וכל הכבוד על הזכרון
צ צוף3 New member 23/2/04 #4 ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif אין כמו הזיכרון של צליל!!!!!!!!!!!!