עתירה לבג"ץ

עתירה לבג"ץ

אנו קבוצה של גברים מענף השיווק והמכירות בהדרכתי וביוזמתי עומדים מאחורי התוכנית של תכנון הגשת עתירה לבג"ץ בנושא הבא: אישה בזמן המחזור החודשי הנוהגת ברכב מסוכנת לא פחות מאדם שיכור או שנמצא בהשפעת סמים / תרופות. אנו מעוניינים לקדם הכרה של הממסד ומשרד התחבורה בראשו בסיכון הנ'ל. כאשר ברשותנו חוות דעות מרופאים ומומחים שונים אשר מאשרים " תופעות נפשיות שונות " באישה אשר נמצאת בזמן המזחרו החודשי, תופעות לוואי שאינן נופלות רחוק מתופעות לוואי של אדם הנמצא תחת השפעת אלכוהול / סמים / תרופות או התנהגות נפשית המחייבת טיפול. משרד התחבורה אוסר איסור חמור לנהוג ברכב כאשר אחד מאלו תקף. אנו שואלים מדוע הפריצה בחוק המאפשרת לנשים לנהוג ברכב ולסכן חפים מפשע ואין חוק המונע מהן לעשות כן. חוק או הוראה כלשהיא בנושא לא תמנע תאונות אבל אולי תגרום לאישה בזמן המחזור החודשי שלה לחשוב פעמיים לפני שהיא תעלה להגה,המחשבה שחלילה יקרה משהו והיא תיבדק ותימצא בזמן מחזור חודשי תגרום לפסילת רשיונה תעשה את שלה. נשים רבות לכאורה אינן מודעות אפילו לעובדה שבזמן המחזור החודשי הן במצב שונה מאשר בימים רגילים ולכן הגדלת המודעות בתקשורת לבעיה הזו היא גם הכרחית. בכבוד רב

shanhen

New member
גם כבדיחה זה לא ממש מצחיק

תהיתי מה להודעה המוזרה הזו בפורום? האם בגלל ההשוואה לאלכוהול? זה תירוץ דחוק, האם בגלל שהומור זה דבר בריא? לצערי, גם כבדיחה זה לא כל כך מצחיק. אני לא יודע מיהם אותם "הגברים מענף השווק והמכירות", אבל ברור שהם לא עושים שם טוב לגברים בכלל. כדאי שיזכרו כי מחזור חודשי אינו מחלה, והאיסור היחידי הקשור לתקופה זו, ומקובל רק בחוגים דתיים, מתייחס למגע מיני. בכל תפקוד אחר, כולל נהיגה, אין הנשים בתקופת המחזור החודשי נופלות מאחרות או מאחרים, שסובלים אולי מבעיות אחרות. אבל אני ממש לא יודע למה אני מנסה להסביר. האמת, הדבר היחידי שמטריד בעניין הוא שמחזור חודשי של נשים נמשך מספר ימים בלבד בעוד שמי שמחזיק בדיעות המוזרות האלו, זה לכל החיים, וזה יותר מסוכן. נחום

למעלה