עת הנשיקות הרשמיות.

גנגי

New member
עת הנשיקות הרשמיות.

ובכן, יקרות ויקרים, מוישלה עומד להיארז בנייר-בועות (מצאו לו שם הולם עד שאשוב) ובקלקר ולהישלח אל מעבר ימים ויבשות, דרך ארוכה ונואשת. אני מקווה שהקשר עם הפורום יישמר בחודש-וחצי-חודשיים הקרובים. תקבלו מן הסתם דיווחים על התקדמות הפרוייקט הנשגב מכול (אני נוסעת כמובן רק כדי להפיץ את תורת אח"לה ברחבי העולם, אלא מה) ועל סיבות חדשות לקנא בי. תמונות, נשיקות על רטוב וסיפורי-סבתא - במפגש הפורום שיתמשמש עלינו לטובה בסוף הקיץ, בעזרת השם והפועל ובעזרתכם, כמובן. שמרו על עצמכם והתנהגו אח"לה. אני מקווה שאתם יודעים שיש לי עיניים בגב ושהצלצול הוא בשבילי. נשיקות וירטואליות בינתיים. בקרוב (אני) אצלכם.

מוגג

New member
גנגי, אל תלכי!

בעועית נשמע מתאים (בגלל קולות הנפץ)? זהו? נוטשת את אותנו בתקופה קשה זו? עוד לפני המבחן ב
? טוב, לא ארבה בדמעות
ורק אשלח
. היהני לך בטיולך ושובי אלינו שלמה ממוישלת ומושלמת. ~עד סוף הקיץ
שוב תהיי בין ידידים
~

גנגי

New member
אני לא הולכת, אני באה..../images/Emo12.gif

אני חוזרת הביתה, אחרי הניאגרה*, אני חוזרת הביתה - ובדרך שרה. *שלא תחשבו לרגע שאין אמת בפרסום ושלא יעלו לכם רעיונות מסריחים לראש. הנה הוכחה!

אטיוד5

Active member
למוישלה ...

מגיע יחס טוב יותר. חיימק'ה נארז בזמנו גם בבועות - אבל לא שלחתיו כלחם על פני המים. הוא הוכנס אחר כבוד למזוודה האישית ביותר שנסעה עימי לארץ הקודש. נו באמת, קצת כבוד לבן-אדם.

גנגי

New member
מה אני אגיד לך,

מוישלה ... איך אני אנסח את זה שלא ייפגע... מאותגר ממדית. נו, יאללה, בטח טללים בלאו הכי לא באזור - מוישלה ענק, וציפורה לא פחות. שני אלה ביחד - אללה יוסתור. וחוצמזה הם אוהבים לשוט, ואפילו חברת-הבת של איגוד הספנות כאן הבטיחה לי שיהיו להם תנאים טובים במיוחד. ועוד חוצמזה - לשוט במי-תה גם זאת פריבילגיה - לא?

אטיוד5

Active member
ציפורה זאת ...

המסכית או המדפסת? נו מילא, שיהיה להם רק טוב ביחד. מי התה נדלחו מזמן מזמן, והמסיבה הסתיימה לה מכבר. רגע אני עושה חשבון. 230 שנים בערך.

עִידן

New member
רגע רגע,

ואם מוישל'ה יגיע לפנייך, נוכל לדבר אתו באיציק עד שתגיעי?

אוֹחַ

New member
אל נא תאמר לי ביי-ביי, אמור רק

להתראות. (לשלי:
) אללא מעאקי, יא-גנגי!

גנגי

New member
אתה בטוח שזה ב-ק'?!...../images/Emo8.gif

~זהו. מממשת איומים ומתנתקת. זה היה הגמל ששבר לי את הגב מהקש.~

גרי רשף

New member
אני יכול להיות ראשון?

אני מדבר על הקטע עם הנשיקות.. אני לא רוצה שתעבידי לי את המחלות של כל הגולשים כאן.

צימעס

New member
נייר פק-פק כמובן.

יש פה שניים שישמחו לקבל את העטיפות של מוישלה בשביל להפיק את הרעש המרנין הזה

למעלה