עת תפילה

*קסנדרה

New member
עת תפילה

עת תפילה

עת תפילה יפי דמותך היא הנצח המשתקף בדמותו במראה מתגעגעת אני להילת המלאכים הנסוכה על פניך עת, עטוף אתה בטליתך וזרועותיך החסונות כרוכות בתפילין ונשמתך שפופה ללא חרות ונשמתי כרוכה בה בלפיתה עזה מתעתעת בי דמותך כרוח סתיו המשטה בעלי השלכת הנחים בעלבונם האין התעלות בזו השפיפות לאלוהינו מתאווה אני לדעת במחשבותיי את אשר ידעתי מעולם בחיבוטי הנפש אל נא תשליך את טליתך מלפניך ובוא נכרוך את נשמותינו למען דמעות הקודש קסנדרה כל הזכויות שמורות

הקשתית*

New member
והילת מלאכים...:)

היפה,שכתבת עליה מזכירה לי הרבה זכרונות מבית אבי ז``ל... כל כך חסר ועשית לי טוב על הנשמה,להתחבר מחדש, אל זכרונות אלו... תודה לך...

*קסנדרה

New member
תודה הקשתית

לקשתית היקרה זו פעם שניה שאני מצליחה לעלות בך ריגוש וזכרונות מבית אבא, אביך ואבי ז``ל תגובתך אף היא העלתה בי ריגוש מה,,, תודה ידידתך קסנדרה

קסנדרה המקסימה

טעם שירך ``ברכת הכהנים`` עדיין לא נשכח בהחלט השאיר טעם של עוד ריגש עד מאוד והנה לפני ``עת תפילה`` - פנינה חדשה ומקסימה עוד מאז זכרתי כי מוטיב התלית בליבך הוא הזיכרון המתוק מקרבתו של אביך הזיכרונות ממלאים הם ימינו... ובלעדיהם מה היתה זהותנו ?! וכמו שכתבת לי בתגובתך היום... אני משאילה דבריך למענך :) גמעתי בשקיקה כל מילה ! תודה לך !! ענבל

למעלה