ע-ד-כ-ו-נ-י-ם

ע-ד-כ-ו-נ-י-ם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo37.gif

יוסל'ה מצלם את "יום אחד איתך" ביום ראשון, נאחל לו, לטלי ולצוות בהצלחה, מה שאני יכול להבטיח זה קליפ שעוד לא נראה בארץ, משהו "אחר"... יום שלישי - בשעה 15:00 יוסי מתארח בתוכנית של דידי הררי! לא לשכוח לשמוע, בעבודה, בבית, בבסיס, איפה שלא תהיו.. יום חמישי -יוסי אצל ירון אילן ב-101FM רדיו י-ם בשעה 11:00

משהו להוסיף!!! ../images/Emo36.gif

התוכנית של ירון אילן משודרת גם ב: רדיו אמצע הדרך רדיו דרום ודרום 101.5 בנוסף לרדיו ירושלים...

בכלל אפשר לדידי לבוא?

לא שזכור לי שבאים אליו כשיש מפורסמים.. דווקא אצל שמוליק טיאר כן.. הייתי מעדיפה שהוא היה מתראיין אצל שמוליק,גם שעתיים שלמים היו מקדישים לו,גם יותר חבר'ה ואפשר לבוא וגם יותר צחוקים איתו

אורטל 31

New member
וואיי מהמםם..!קליף חדש..!

יש לי שני שאלות..איזה תחנת רדיו משדרים את התכנית של דידי הרריי..? ואתם הולכים אליו?... אם כן אפשר לדעת איפה זה..?בככלל בצילומים אוו איפה שמשדרים תתכנית של דידי.. +*יוסי אזלאי השם אומר הכול פשוט כוכבב...+*+

אורטל 31

New member
כנסו לאאווי מהמם קליף חדש

כי יש שם כמה שאלות שאני צריכה לדעת..אם מישהו יודע..אז... צצצ'אאוו

אורטל 31

New member
תיכנס לזההה אריאל אני צריכה לדעת

שאמרת אצל יוסי ערן...באיזה שעה 11 בוקר אוו ערב..?

צנובר

New member
וביום שבת הקרוב

בתוכנית של חיים א-דור, מאחורי השירים ברשת ג', יתארח הפעם יוסי אזולאי שלנו עם כל שירי האלבום החדש, וישוחח עם חיים א-דור. בשבת 16.7.2005 בשעה 13:05 מיד אחרי החדשות של אחת בצהרים, אל תפסידו.

לא......אי אפשר לבוא לדידי הררי

אבל כמו שניקי הבטיח! יתקיים מפגש מעריצים רק של הפורום עם יוסי כמובן! אז אין לכם מה לדאוג!

דידי משדר בתחנות האלה../images/Emo26.gif

רדיו ללא הפסקה צפון ללא הפסקה רדיו ירושלים (כמובן
) רדיו דרום רדיו אמצע הדרך רדיו קול הים האדום בטוח ששכחתי עוד תחנות אבל לא נורא.... אפשר גם לשמוע כמובן דרך האתר שלהם וגם דרך האתר של רדיו ירושלים

moranush86

New member
מה?? לא כתוב על יוסי בכלל!!

עשו טובה שרשמו את השם שלו בכלל!!!

ניר86

New member
שירלי לילו לא היתה בכלל

הם התבלבלו עם יעל פנדריך חחחח בקיצור סתם מעפנים

../images/Emo6.gif

פתח הדץ בנאום מרגש ואמר את המשפטים הבאים לא נגענו: "אתם יודעים מה זה בשביל זמר לקחת זמר אחר שהוא יותר ממנו ולעבוד אותו. אם נשווה את זה לסקס אז ליוסי יש הרבה יותר גדול משלי". אהם.

למעלה