ע-ד-כ-ו-נ-י-ם

A S Y L U M

New member
ע-ד-כ-ו-נ-י-ם

אז קודם איזה אחלה ערב היה יום שישי! לא נראה לי הגיע מישהו מהפורום, אבל פיספסתם פשוט בנזונה של ערב מחווה, אחלה תקלוט, הופעות ברמה מטורפת, את אופיר בתור ברמן, ואת תמיר בלבוש בר-מצווה בערב מטאל. שישי הקרוב- ערב כיפי, נפלא ורגוע, מלא אנרגיות חיוביות, מומלץ מאוד להגיע. השלווה, הרוגע, השקט הפנימי, בואו להתחבר לאני האמיתי שלכם. תהיה רחבה מרכזית עם אלטרנטיבי ישראלי וקלאסי, רחבת הפ'אנק מטאל ומטאל+ ספיישל במטאל לרגל החדש של צ'ילדרן, ויהיו גם הפתעות בנושא, ורחבת הרגאיי (שם הכי כיף!). תהיה הופעה של ענקי הגריינד קור הברוטלי (עם נגיעות דום)- הלא הם "שייגעצ", הופעה אחרי די הרבה זמן. עוד דבר למי שפספס- שמנו מאווררים ברחבות- כלומר עדיין תמותו מחום, אבל קצת פחות :) בל"ג בעומר (שני) יהיה ערב עם הופעות פאנק-רוק, תקלוט, מדורה, ומנגל עם הרבהה בשר על האש, עלינו כמובן. שבוע הבא- 30.5- סתם ערב, חרא הופעה אל תבואו. להקה צעירה, אולי שמעתם עליהם, קוקו בלוף. בכללי אנחנו מתחילים בעוד שני דברים- הראשון הוא מבצע "עיר בחצי מחיר" (אנחנו יודעים שזה נשמע ערוץ הילדים, אנחנו אוהבים את זה)- כל שבוע יזכו תושבי עיר אחרת ברחבי הארץ להיכנס למסיבות המגנובות שלנו בחצי מחיר בלבד. הדבר השני הוא כרטיסי חבר- מי שרוצה, יוכל להוציא כרטיס חבר של המועדון, הכרטיס יהיה מושקע, מנוליין עם תמונה (ואולי יותם ינסה לזייף גם אותו?) הכרטיס יעניק לאושר המחזיק בו הנחות למסיבות, כניסת וי.אי.פי, פיסטינג מצוות המועדון, ומאוחר יותר גם הנחות בכל מיני חנויות, ארועים סגורים ומה לא. כן! אנחנו בדרכנו להשתלט על העולם! מתישהו חודש הבא אנחנו מתכננים את האימאמא של ההפקות- מסיבת לונה פארק- עם איזה 2 מתקנים בחוץ, שערות סבתא, עיצוב מיוחד, לא יודע מה..., ויש גם רעיון לעשות "מסיבת כיתה"- כיתה ד' סטייל, עם סקטמן וורלד וכאלה בתקלוט, חצאי פיתות עם חומוס ומלפפון חמוץ, נשיקה סטירה וכאלה. אז אנא מכם חוו דעתכם, בצורה רצינית ועניינית, פרטו, בארו, ולוו בדוגמאות. אחרי שהוכחתי לכולכם כמה אני מצחיק, אני אאחל לכם המשך יום נפלא. המשך יום נפלא.

NiGa

New member
קדימה אבירם!!

אני לא מאמין שזכרת אותי...אחלה טוייסט יפה להודעה

lol girl

New member
אני רוצה להתלונן

הגדיג'י שלכם פריצי אמנם חביבה ומגניבה וסבבה אבל אל תקראו לזה פ'אנק מטאל כי פיית' נו מור רד הוט צ'ילי פפרז הישנים וכו' אין ממש שם אז אני דורשת כי אינקיובס הובסטנק וכל אלה זה לא בדיו פ'אנק מטאל! תודה שהקדשתם להודעה שלי!!

A S Y L U M

New member
קודם כל הרבה כבוד

על הטעם, וההבנה שפ'אנק מטאל זה אכן רד הוט מימים עברו (יש לך את מאדר'ס מילק?) ופיית' נו מור, אפילו ג'יינס אדיקשן ויש עוד. אז קודם- אם תבקשי מפריצי, היא תשים. ודבר שני- נכון שאינקובוס, הובוסטנק וכו' זה לא פ'אנק מטאל טהור בלא מובן המילה, אבל הם מזוהים עם פ'אנק מטאל, ולצערי ולצערך אם נרשום פ'אנק מטאל על ההזמנות אנשים יצפו לאינקובוס, לא לפיית' נו מור. חוץ מזה אנחנו רושמים לא רק פ'אנק מטאל אלא גם נו בריד, הארדקור ומה שלא יהיה. בעיקרון תחשבי על זה כמו שברחבה מרכזית אומרים שיהיה אלטרנטיבי- רוצה לדבר עכשיו מה זה באמת אלטרנטיבי? סיסטם זה אלטרנטיבי?? לינקין פארק? נירוונה? אפשר להתפלסף שעות. עזבי שטויות. בואי, תבקשי מפריצי מה שאת רוצה (אגב פיית' יש תמיד גם במרכזית) ויהיה טוב. וד"א בערב הצדעה למייק פאטון היית?

lol girl

New member
היה ערב הצעדה למייק פאטון?!?!?!

אלוהיםםםםםם לא ידעתי:( אממ וואלה לא יודעת כאילו נשמע לי סבבה פריצי אמרה לי שהיא שמה בעיקר ניו מטאל ככה ש..לא משנה לא יודעת יש עוד מלא להקות בסגנון ובטח שיש לי את מאדר'ס מילק! וואלה תודה על ההקשבה! רואים שיש עם מי לדבר! אני מצפה ליורת פ'אנק ברחבה המרכזית! שישי הבאה שיהיה הרבה פיית' ,הא:)

A S Y L U M

New member
בטח שהיה ערב מייק פאטון....

ועוד איזה ערב!! הופעה של דיווה דינמיט שעשו קאברים לפיית', ושל סקין קלוק שעשו קאוורים לציבטר באנגל, והיו שלוש רחבות- מרכזית עם תקלוט אלטרנטיבי עם דגש על הפרוייקטים היותר אלטרנטיביים של פאטון, רחבה של פ'אנק מטאל עם יותר פ'אנק מטאל של פאטון (ופה כן מדובר על פיית' נו מור- אנג'ל דאסט וכו'- מיסטר באנגל וכו') ורחבה של הפרוייקטים ה"מוזרים" יותר של פאטון (נייקד סיטי למשל). היה ערב מטורף... ויאללה ננסה להכניס כמה שיותר פיית', למרות שלצערי פחות ופחות מכירים אותם... למרות שלתמיר ולי יש עוד מסורת מהתקלוט הראשון שלנו תמיד אנחנו שמים לפחות שיר אחד שלהם... ביום טוב אפילו מסטר באנגל..

Darakan

New member
סקין קלוק הופיעו?!

אבל איך הם קשורים לפ'אנק מטאל? אחלה להקה, עושים מוזיקה ממש טובה.

A S Y L U M

New member
סקין קלוק לא קשורים לפ'אנק מטאל

הם קשורים שהם הופיעו בערב מחווה לפאטון... עשו קאוורים והיה פאנטומס, והיה טומהוק, ונייקד סיטי, ופיפינג טום, ופרפקט ויקטים, ובאמת כל הפוריקטים שמייק היה שותף להם לדעתי (אולי חוץ מדן דה אוטומייטר שפאטון שר שם, אבל זה שירים שקטים קצת בעיתיים למסיבה)

Firz

New member
הברמן השה שהיה אממ אופיר, לא?

הקיצר הוא חתיכת כוסון על!! אבירם אני רוצה אותו כל מסיבה שם!! איזה גוף אילו פנים והחיוך אוי החיוך... בקיצור הבן אדם מושלם!! על החתום משה!!

John J Jonson

New member
שלום...

אני חדש בפורום, ואני לא כל כך עוקב. מה זה אסיילום? איפה זה?

A S Y L U M

New member
האסיילום

זה מועדון. ומועדון כיפי. וטוב. ומושקע. האמת שהמודל לחיקוי שלנו זה השברולט, אבל לא תמיד יוצא. סתם סתם סתם סתם דיייייי!! לא פותחים על זה וויכוח. האסיילום זה מועדון אלטרנטיבי בעיקרון, על כל סוגיו גווניו והעדפותיו המיניות. הוא נמצא בהרצל 146 (ליד הבארבי) וביום טוב זוכים לראות שם על הבמה בחורה בת 15 עם חזה חשוף.

למעלה