ע ז ר ה
לגבי הדקה ה-90

ע ז ר ה ../images/Emo53.gif לגבי הדקה ה-90

שלום לכולם , אני מתכננת הרבה זמן טיול... לכבוד יום ההולדת שלי ה-20 מכיוון שיש לי סכום מוגבל של כסף החלטתי לנסות ולברר לגבי הטיול, דרך הדקה ה-90. עכשיו אני מבקשת יעוץ לגבי האמינות של הדקה ה-90. מישהו מכיר את זה? בבקשה תענו לי על זה מהר... כי הטיסה היא ב-19 החודש... תודה תודה

כרמל 999

New member
הדקה ה 90

מספר הבהרות כאחד שהשתמש בשירותם: 1. תשובה סופית ניתנת ממש בדקה ה 90 מאחר והם משתמשים בביטולים של סוכנויות אחרות. 2. בעייה זו גם לגבי מלונות שבדרך כלל הם משנים עקב תפוסה במלון שתיכננת עמהם. 3. יש דמי הרשמה יחסית גבוהים לעומת סוכנויות ודילים רגילים ולכן שווה לבדוק. 4. הם משתמשים בספקי שירות (סוכנויות ) שונות ובדרך כלל הבעיה עם ספקים אילו שאינם עומדים מאחורי הבטחותיהם במדוייק. אבל, לי יחסית היו פחות בעיות בשני המקרים שנסעתי עמהם / דרכם, ומאחר ובאמת היו לי דילים טובים במחיר הכולל - זה יחסית השתלם.

linoy

New member
קחי בחשבון ש "הדקה ה90"...

מהכרות אישית שלי עם ה"דקה ה90" היא חברה אמינה. ברגע שקנית את הכרטיס טיסה מהם מובטח לך מקום. מה שכן, תבדקי טוב טוב אם יש מקומות פנויים בטיסה שמציעים לך.. כי יכול להיות שהם יודיעו לך שיש טיסה אבל תצטרכי לחכות עד הרגע האחרון כדי לראות אם את יכולה לעלות עליה, במקרה הטוב שילמת גרושים על טיסה. במקרה הרע אף אחד מהנוסעים לא ביטל ואת נתקעת בלי טיסה!

למעלה