ע-כשיו יומהולדת

ע-כשיו יומהולדת../images/Emo13.gif

מזל טוב לילדה החוקית מרעננה
ילדה שלי, המון מזל טוב.רק טוב והכי טוב. את מה שיש לי להגיד לך כמובן לא לפה.. תהני לך היום ותנצלי כל רגע. תפציצו...
(רציתי לשים תמונה של שתינו אבל אני מפחדת שיגנבו לי גם אותה...
)

מזל טוב מותק ../images/Emo65.gif

חוקיות זה לא באמת מזהיר כמו שזה נשמע אבל הו וול
שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה וכאלה

2shahar

New member
ליאני יפה שלי../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני כ"כ אוהבת אותך! מאחלת לך את כללל הטוב שבעולם המון אושר, בריאות והצלחה אוטו, ארנק חדש, ושתלמדי לחנות לעזזל
. הלואי ותלמדי להנות מהדברים הקטנים ותמיד תמיד תהיי מאושרת, מלאך שלי ותמיד תחייכי כי את הכי יפה בעולם! יש לנו עוד כ"כ הרבה לדבר ולעשות התגעגעתי אלייך
לאב יו דארלינג
מזל-טוב!
(הלואי שזה ייצא טוב!) "היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לליאן חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לליאן(lee en).."

ליאני../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ילדה... מה אני אוכל להגיד ולהוסיף ולחדש לך? באמת שנאמר כבר הכל.
אני רק יכולה לאחל לך:
יותר אושר
יותר אהבה
יותר בריאות
הרבה
בחיים, המון הצלחות
, ושה
יעבור, אבל לא בשבילך. וכמובן. שתישארי מי שאת - איך שאת. והכי חשוב - אל תשכחי - זה לא הגיל, זה התרגיל!
באמת שאני אוהבת אותך, ומאחלת לך רק טוב.
יום הולדת שמח.
נופר
.

Tul השניה

New member
לייאנקית! ../images/Emo65.gif

לבובי הכי בובי בכדור הארץ! המון המון המון המזל טוב הרים של אושר עושר כיף חיוכים אנשים גבוהים מהכירנת אהבה, שקט, קרמים נגד קמטים והרבה הגעה לראשון עם המכונית שלךךךך!! שתחנה טוב
והרבה אנשים מחול כזה עם מבטא מגניב ורק כיף והגשמת חלומות ולא יותר מדי צבא אני אוהבת אותך מאוווד!

יפה אחת!!!!!!!!! ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף חוקית, אין יותר תירוצים
אני מאחלת לך רק אושר. באמת. איתו יבואו שאר הדברים-אהבה, הגשמה עצמית, הצלחה, כיף, ואפילו (אפילו!!!!!!!) הגשמת חלומות. אני מקווה שנהנית מלאמלא מהיומולדת:) אוהבת אותך המוווווווון המון...

eliavtu

New member
מזל טובב!!

ליאן, המון המון מזל טוב! ושתהיה לך שנה מיוחדת לפחות כמו השם שלך.. :) יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא וליאן שמחה רוקדת כי היא יכולה לשתות וודקה הופ הופ טראללה ליאן גדלה בשנה הופ הופ....

RtOoNmY

New member
מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

ליאןןן

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ממש תודה לכולכם, שימחתם וריגשתם
. אוהבת אתכם המון
.

למעלה