ע-נ-נ-י-ם

GGOODD

New member
ע-נ-נ-י-ם ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני מצייר עננים על התקרה כך שזה ייראה ריאליסטי? במה להשתמש ואיך לעשות את זה בצורה הכי פחות מלכלכת? תודה מראש

GGOODD

New member
ועוד שאלה...

אני מעוניין לצבוע את החדר בצבע מסויים עכשיו יש לי תקרה שהיא כרגע בצבע כחול, כמו שרשמתי אני מעוניין להוסיף עננים (מקווה שזה לא ילדותי מידיי... ) ואני מעוניין לדעת איזה צבע יתאים לחדר, אני מצרף תמונות של החדר, הוא כרגע מבולגן מעט בגלל שיפוצים שאני עושה בו, עמכם הסליחה... הצעות ייתקבלו בברכה! (יש לי בחדר אולטרה סגול, אולי אפשר לשחק עם הרעיון...) אני אציין שאני בן 20 - חשוב לשיקול של הצבע. תודה!

lank

New member
חדר ילדים או חדר לבחור???../images/Emo68.gif

חדר שינה עם תיקרה הצבועה בטכניקת עננים , יוצרת מראה ילדותי. אם אתה מעוניין לקבל מראה "בוגר" יותר, ישנן טכניקות אחרות שיכולות להתאים. אי אפשר לפרט את כולן , אך הכי חשוב זה לדעת לאיזה מראה אתה שואף להגיע, כי כרגע החדר שלך נראה מבולגן לחלוטין ( ואני לא מתכוונת לאי הסדר של המצעים ) אלא לבלגן בעיצוב- או יותר נכון "אין עיצוב"... אני מציעה לך דבר ראשון לחשוב איזה אווירה היית רוצה לייצור בחדר - סגנון מודרני, הייטק , קווים נקיים או משהו "מופרע" בלתי מוגדר, צבע אחד קלאסי למראה נקי או ערבוביה של צבעים וחומרים למראה צעיר ופרוע. אבל בכל מקרה - לא מומלץ לייצור עננים על התיקרה. אם קשה לך לבחור צבעים או טכניקה, אני ממליצה לך לפנות לגלריה של מוסרי PAINT SHOP בחולון. שם תוכל לראות יישום של טכניקות שונות על הקירות ולקבל מידע לגבי חומרים ואופן העבודה. הטלפון שלהם - 5585585 - 03 ושיהיה לך בהצלחה.

GGOODD

New member
הבנתי מה את אומרת...

העניין הוא שאני לא מבין כלום בעיצוב... עד שאני אלך למקום ההוא, יש לך אולי המלצה כללית לעיצוב לבחור, לא לילד?

GGOODD

New member
טוב מישהו יכול לפחות להמליץ לי

על עוד מקומות שאני יכול ללמוד שם קצת על עיצוב ועל אופציות לשילוב בחדר

adigos

New member
לדעתי אם אין לך שום כישרון בעיצוב..

אז ההצעה שלי הוא לנסוע ל"איקיה" (IKEA) בנתניה יש שם המון חדרים מעוצבים במגוון סגנונות יפים, ומה שנותר זה לקבל רעיונות (בחינם) וליסם אותם בבית :)

lank

New member
../images/Emo68.gifואולי משהו כזה???

נסה גם כאן. http://www.bbc.co.uk/homes/design/design_inspiration/factsheets/128.shtml

למעלה