ע"פ מוזיקה נטו, ה-DVD יצא!!!

handlessman

New member
ע"פ מוזיקה נטו, ה-DVD יצא!!!

לא רק שהפעם הם לא דחו את התאריך יציאה, אלא אפילו הקדימו אותו... היה רשום שהוא אמור לצאת ב-25, ועכשיו רשום שהוא יצא ב-23, שזה היום!! (הוא כבר לא מוגדר כ"יצאו בקרוב") והוא עכשיו במבצע אפילו יותר זול מהמבצע הקודם - 60 ש"ח!!!!!!!!!!!! יש אלבומים רגילים ולא חדשים שעולים יותר!! אני הולך להזמין את זה ואת איסלה מוחרס ביחד, נראה אם באמת יש להם את איסלה. קישור

glitter8

New member
נהדר!

אני טסה מחר לתו השמיני בחיפה! (חייב להיות להם ראשונים כי זה הלייבל שלהם..) דיברת איתם בפון?

ghahamov

New member
מישהו כבר קנה ?

ראיתי את התאריך במוזיקה נטו אבל אני מעדיף לקנות בעצמי ולא לחכות למשלוח, למרות שזה אחלה מחיר משלוח ייקח יותר מדי זמן, בעיקר בתקופת החגים. מעניין אם זה כבר הגיע לרשתות הגדולות - צליל, טאואר רקורד ולשאר חנויות הדיסקים

ghahamov

New member
מייל שקיבלתי ממוזיקה נטו

היום בבבוקר שלחתי מייל למוזיקה נטו ושאלתי אם יש להם את המארז של דייויד וזו התשובה שקיבלתי: >שלום גיל, >לצערנו, יציאתו נדחתה, אבל יכול להיות שהוא יגיע עד סוף השבוע. >המשך שבוע נעים, >צוות מוסיקה נטו merde

handlessman

New member
שום דבר לא מוזר...

הם פשוט נותנים מידע שגוי ולא אמין... מצדי שישימו תאריך משוער לעוד חודש, ואז אם זה יצא מוקדם יותר תהיה לנו הפתעה, אבל שלא ישימו תאריך ואז כשהוא מגיע הם דוחים אותו... עכשיו הם דחו את היציאה למחר (ובינינו...)

ghahamov

New member
לדעתי זה תלוי בחברת ההפקה

לדעתי תאריך היציאה נדחה ביוזמת חברת ההפקה ולא מוזיקה נטו אבל זה אכן לא רציני לדחות את התאריך כל פעם בשבוע או בכמה ימים ת'אמת, כל מעריצי דייויד פה, זה באמת משנה לכם ? הרי נקנה את המארז בכל מקרה בכל תאריך שהוא ייצא בו :)

למעלה