ע צ ב י ם

מיטללל

New member
ע צ ב י ם

מה הדבר הכי מעצבן שמישהי/ו מהמין השני עשה לך בימים האחרונים ?

noooga

New member
היה אדיש!

זה כל כך אופייני אצל גברים- אדישות! לא שיש לי בעיה עד כדי כך חמורה עם זה אבל כשאני מצפה ליחס כלשהו ואני מקבלת אדישות זה מחרפן אותי! אגב- אני חדשה

TheWhiteTigris

New member
בצדק

עם איך שאתן משגעות אותנו, כבר עדיף להתייחס אל הקיר מאשר אליכן.

noooga

New member
יא! ../images/Emo2.gif

"משגעות"? סליחה?? אני אישית לא משגעת אף בן (וגם לא בת) אבל בכל זאת אתם אדישים! זה לא קשור לשגעונות!

TheWhiteTigris

New member
בנתיים...

הבנות שאני שהתייחסתי אליהם, וגם ניסיתי אח"כ משהו, דחו אותי (או לכל היותר אמרו: "אני רוצה אותך רק כידיד"). מאידך, כשאני אדיש, מצליח לי ה-ר-ב-ה יותר.

rch

New member
זו באמת בעיה

כי אתן כל הזמן רוצות יחס. ושלא תביני לא נכון אנחנו נותנים יחס אבל איך שאנחנו יודעים ואוהבים. גם לנו מציק שאתן מתעלקות ומתקשרות כל 5 דקות. אזזז... אנחנו מבינים שזה אתן וזהו. מה אתן רוצות שנהפוך לנשים. איזה כיף יהיה בעולם כשכולם אותו דבר

noooga

New member
לא כל הבנות מתעלקות!

נגיד, לי היה "חבר" שכל שניה התקשר אלי ושיגע אותי!ולמרבה הפלא גם הוא היה אדיש אבל לא בגלל שהתעלקתי עליו (כי באמת לא עשיתי זאת) אלא כי זהו טבעו של המין הזכרי!!!

HyPeR SoNiC

New member
נכנסתי ביום מתאים ../images/Emo3.gif

הכרנו באינטרנט, ויש לנו ידידה משותפת שיוצאת עם חבר שלי. אז היום, כשהידידה המשותפת (שגרה עם הבחורה באותו בניין) נפגשה עם החבר שלי, היא הזמינה אותי לבוא. וכשהגעתי, החלטתי להפתיע אותה ולהגיד לה שאני פה ושתרד....... ככה בספונטניות. אז התקשרנו אליה, והיא אמרה שהיא יורדת..... ואחרי שחיכינו לה מול הבניין חצי שעה, היא הגיעה, נשארה לדבר איתנו 5 דקות, והלכה........ ואחרי זה החוצפנית הזאת עוד אמרה לחברה שלה שמצאתי חן בעיניה.....
אם מצאתי חן בעינייך, למה הלכת אחרי 5 דקות!?!?!?!? ועוד אחרי שנתת לי לחכות לך ככה חצי שעה..... לא יפה.

yes please

New member
יואו אני פשוט חסרת מילים!

אדישוווווווווווווווווות זה שם המשחק!כאילו הלוווווווו!?אתם באים לחרפן אותנו!? מישהי מאוד חכמה פעם אמרה לי(פעם-לפני יומיים חחח) גברים-מטרתם להאכיל את הנשים סרטים נשים-מטרתן לעשות לגברים בית ספר

yes please

New member
אה ומאמי HyPeR SoNiC

אתה נשמע ממש מתוק..לא קשה לי להאמין שממצאת חן בעיניה... אולי היא פשוט מיהרה...? אולי פשוט לא הרגישה בנוח...? ואולי פשוט היא טיפוס ביישן ולא ידעה איך להתנהג...? אתה לא יכול לשפוט עדיין נשמה...תנסה להכיר ולהבין..אני בטוחה שייסתדר ב=ה=צ=ל=ח=ה :)

HyPeR SoNiC

New member
היא אמרה...

שהיא השאירה את הדלת של הבית פתוחה..... אבל קשה לי לעכל את זה משום מה... היא ירדה בטרינינג..... אז יש מצב שהיא לא הרגישה בנוח שאני רואה אותה ככה..... החברה שלה גם ציינה שהיא נלחצה מזה שראיתי אותה ככה "ג'וחה" על הפעם הראשונה... אבל עדיין... נורא רציתי שהיא תישאר, וחבל... היא סתם ביאסה אותי...

shany v

New member
בטוח ביישנית

תשמור איתה על קשר ביישנים מתגלים כאנשים הכי חמודים...

Cobe1982

New member
אני שונא...

כשמשאירים אותי תלוי, בלי לדעת מה בעצם המצב.. כי לפעמים אני אוכל סרטים על שטויות, ולפעמים אני לא מודע בכלל לדברים ענקיים... זה קורה אפילו אם סתם לא מחזירים צלצול או הודעה, ובטח כשטון הדיבור משתנה פתאום... ואני מאד לא אוהב את זה, כי אף אחד לא מסוגל להתמודד עם בעיה שהוא לא מודע אליה, ויותר מזה- אף אחד לא מסוגל להתמודד עם בעיה שלא קיימת בכלל מחוץ לראש שלו.. בסוף, דברים כאלה קורים מדי פעם, וזה תמיד עושה לי מצברוח ותחושה שאני מאבד אחיזה... אז זהו.

s h i r k u s h

New member
וואלה... הממ...

ידיד שלי ירד עליי על זה שאני עובדת בתור מזכירה ומורה מחליפה בביה"ס, הוא משום מה טוען שאני אהיה מורה בסופו של דבר וזה ממש לא הכיוון שלי... זה היה מעצבן אבל די מצחיק

וואו יש הרבה אל נתרכז באחד מהם...

הכרתי מישהו שבוע שעבר... אותו אחד מעצבן, ועוד יותר מעצבנת ההתנהגות האובססיבית שלו כלפי... פחות משעה אחרי הפגישה הוא התקשר לבדוק אם הכל בסדר, בבוקר שלח הודעה והתקשר, וככה זה היה בערך כל שעה עגולה עד שכבר נשבר לי ואמרתי לו שירסן את עצמו קצת.. אני לא אוהבת שנדבקים לי לחיים, בייחוד לא גברים.. (כן, זה נשמע ממש ההיפך ממה שאמור להיות)

liontamer

New member
יצאה ../images/Emo107.gif

יצאנו כל החבר'ה לרקוד, פגשנו שם עוד חבר שבא עם עוד חבר'ה שלו.. הייתה שם איזו אחת שעשתה עיניים, ועשתה סימנים של רוצה, שתינו, דיברנו, רקדנו, הסתובבנו יד ביד ברחבי המועדון. הלכה הבחורה לשירותים, שאלתי את חברה שלה אם היא (ההיא שהלכה לשירותים) יודעת שהיא מדהימה. היא אומרת שכן ושגם החבר שלה חושב ככה. שאלתי אותה אם יש לה חבר, הראתה לי טבעת... סבבה, עד כאן הכל טוב, בחורה עם חבר זה משו שמבחינתי הוא מחוץ לתחום. חזרתי לחבר'ה שלי והמשכנו לרקוד. כשהיא חזרה, היא וחבר שלי התחילו לרקוד, אחרי כמה דקות אני קולט אותם מצטרפתים כמו אני לא יודע מה. אח"כ גם התברר שהיא הסיעה אותו הבייתה. יצאה כלבה. אם הייתה אומרת לא, הייתי מקבל את זה כמו שצריך... אבל לעשות תרגיל כזה מלוכלך? סתם גועל נפש! לאון 2 שברי מאמץ וברך ימנית דפוקה. כל הכבוד לצה"ל!

liontamer

New member
ב בב בבב בבבב בבבבבבב

בז'! נצבע את התקרה בבז'!!!
כולי גוסס, והבחור שלך? כבר שבועיים לא התקשר! וכבר חודש לא ראיתי אותו וכולי מפתח סנטימנטים של גרושה בת 40 שיושבת עם הפינצ'ר שלה מול הטלוויזיה כל היום ורואה היפים והאמיצים. לאון ואהבת לרעך כמוך?

למעלה