ע. קב"ט בתחנת פריז של אל-על

kerengg

New member
ע. קב"ט בתחנת פריז של אל-על

אהלן, קיבלתי מיונים לתפקיד, אך כשהתקשרתי לבקש נשאלתי איפה אני רוצה לעבוד ואמרתי שאני מעדיפה באירופה, והבחור אמר שכרגע הם מחפשים רק לפריז. אני יודעת שפריז זו תחנה גדולה ותמיד צריך לשם עובדים אבל השאלה היא האם יש סיכוי שצריך גם בתחנות אחרות והוא לא ציין זאת רק משום שרצה למשוך עוד עובדים לפריז? האם יש לי עוד אופציה לשנות את היעד? עם מי אני אמורה לדבר על זה? ובכלליות, פה ושם שמעתי דברים לא הכי טובים על לעבוד בפריז, למישהו יש קצת מידע על זה? תודה רבה!

EmGee

New member
את אמורה לדבר עם מי שרשום לך במיונים

אם הוא אמר לך שהם צריכים רק בפריז, אז כנראה הוא צודק. שום הערכה כזאת או אחרת שתקבלי באינטרנט תהיה שווה או קרובה לשווה ביחס לנציג שירות רשמי של החברה שתפקידו לענות במתמודדים לתפקיד. לפי איך שזה נשמע, פריז זה הכי גרוע ולכן יש שם מקומות פנויים, כי כולם הלכו למקום אחר באירופה. אם אין לך קומבינות אז כנראה זה איפה שתגיעי במידה שתתקבלי לעבודה.

kerengg

New member
היי, תודה

רציתי לדעת אם יש למישהו מידע על למה זה לא טוב להגיע לפריז, לא על התפקיד עצמו. סביר להניח שנציג שירות רשמי של החברה לא יגיד לי "לא ממליץ לך להגיע לפריז מסיבה כזו וכזו"... לא?

cujohasrabies

New member
האם תפקיד בטחוני באל-על משתלם

האם התפקיד כה משתלם? הבנתי שהשכר והתנאים אינם מרשימים במיוחד - האם למישהי יש ניסיון בנושא??

amirshuval

New member
תלוי מה מטרתך

אם העבודה כעבודה היא הענין אז ייתכן והתנאים אכן לא מי יודע מה.

למעלה