כריך עם מוצרלה טרייה / לחם ארז
כריך עם מוצרלה טרייה ופלפל כתום / ארז קומרובסקי "לחם ארז" החומרים: פאנה תבלינים (לחם תבלינים) פלפלים כתומים שמן זית שום ירוק אביבי מוצרלה טריה מחלב בופאלו חצי כוס עלי פטרוזיליה מופרדים ושטופים מלח גס ופלפל לבן גרוס אופן ההכנה: לצלות את הפלפלים הכתומים על גריל פחמים עד שישחימו לגמרי, להכניס אותם לתוך קערה ולכסות כדי שהיה קל יותר להסיר את הקליפה השרופה. לקצוץ שום, כולל העלים הירוקים,לערבב עם שמן זית, פטרוזיליה, מלח ופלפל. להשרות את הפלפלים המקולפים במשרה.להניח פרוסות מוצרלה בתוך לחם התבלינים, ומעליה את הפלפלים הקלויים המתובלנים. לסגור את הכריך ולהגיש. אפשר לצלות את הכריך הגמור על גריל הפחמים כדי שהמוצרלה תימס קצת מהחום. זה יהיה עוד יותר טעים.