פְלוּט תַּבְלִינִים שֶל לֶחֶם אֶרז

למישהו יש מושג איך מכינים?

אשתו של הד"ר הרימה ידיים אך, הד"ר וגם בנו בכורו מתים על פלוט התבלינים. מי מכיר מתכון למעדן פחמימתי זה? תודת הד"ר ובנו מובטחת
 

clcl

New member
אולי מתכון זה יתאים לבקשתכם?

לחם תבלינים החומרים: 4 כוסות קמח 1 כף שמרים יבשים 2 כוסות מים פושרים 1 כף סוכר 1 כף שמן 3 יחידות שן שום כתושה 3/4 כפית זעתר 3/4 כפית אורגנו 1 כפית מלח לפי הטעם ביצה לפי הטעם שומשום לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם אגוז מוסקט לפי הטעם טימין אופן ההכנה: 1.מערבבים את הכל, מתפיחים כשעה. 2.יוצרים את צורת הלחם ומתפיחים שנית. (לא חובה). * אפשר לשים קצח עם או במקום השומשום. * אפשר לשנות את התבלינים לפי הטעם. מקור המתכון: אודיה/ good food
 

clcl

New member
כריך עם מוצרלה טרייה / לחם ארז

כריך עם מוצרלה טרייה ופלפל כתום / ארז קומרובסקי "לחם ארז" החומרים: פאנה תבלינים (לחם תבלינים) פלפלים כתומים שמן זית שום ירוק אביבי מוצרלה טריה מחלב בופאלו חצי כוס עלי פטרוזיליה מופרדים ושטופים מלח גס ופלפל לבן גרוס אופן ההכנה: לצלות את הפלפלים הכתומים על גריל פחמים עד שישחימו לגמרי, להכניס אותם לתוך קערה ולכסות כדי שהיה קל יותר להסיר את הקליפה השרופה. לקצוץ שום, כולל העלים הירוקים,לערבב עם שמן זית, פטרוזיליה, מלח ופלפל. להשרות את הפלפלים המקולפים במשרה.להניח פרוסות מוצרלה בתוך לחם התבלינים, ומעליה את הפלפלים הקלויים המתובלנים. לסגור את הכריך ולהגיש. אפשר לצלות את הכריך הגמור על גריל הפחמים כדי שהמוצרלה תימס קצת מהחום. זה יהיה עוד יותר טעים.
 
למעלה