פֵיְיגֶה לֵייאֶה

• פותח הנושא jwin
  • פורסם בתאריך

jwin

New member
פֵיְיגֶה לֵייאֶה

בַּחֲצוֹת בֵּין הַתְּשִׁיעִי לַעֲשִׂירִי לְאוֹגוּסְט חָצִיתִי אֶת גּוּפֵךְ לְהֵעָשׂוֹת לְשַׁי לִלְמֹד לִשְׁגּוֹת, לִשְׁתּוֹת קָפֶה מַאקִיאַטוֹ, לִגְנֹב לָרוּחַ עַל מְסִלּוֹת נֶעֱלָמוֹת בְּסוֹף קָיִץ שֶׁמִּתְרַחֵק מִמֵּךְ אוֹרוֹת שֶׁל לַיִל מִתְכַּנְּסִים מִתְקָרְבִים אֵלַי בְּבוֹא מֵיְמַּיִיךְ - יָדַיִם נְזִירוֹת מְנַדְנְדוֹת אוֹתִי בְּצֶדֶק, נוֹלָדְתִּי בֶּאֱמוּנָה שֶׁלֹּא הָיְתָה לָךְ חֲצוֹת בֵּין הַתְּשִׁיעִי לַעֲשִׂירִי לְאוֹגוּסְט, בְּלֵּיל כּוֹכָבִים נוֹפְלִים אֲנִי אֵלַיִךְ וְנִשְׁעַן עַל מַצֵבָה, חוֹבֵק לַחֹם, שַׁר לָךְ שִׁיר מַצְחִיק עַד דֶּמַע וּמַשְׁאִיר סָגִין שֶׁל חֲצָבִים מְשֻׁכְנָעִים בִּפְרִיחָתָם ------------------------------------- יהודה וינר

מעניינת אותי השורה האחרונה.

החצבים משוכנעים בפריחתם-כלומר,אולי היא לא עובדה גמורה,הפריחה שלהם(שבעצם היא הסימן המובהק לסתיו). אולי רק נדמה שהסתיו החל?... מודה שלא לגמריי ירדתי לעומקו של השיר-זה בגלל שאני אישית לא מצליחה להבין שירה.אני כותבת בסגנון הרבה יותר 'פיזמוני'. בכל מקרה,עושה רושם שייש כאן הרבה עומק סיפרותי.

jwin

New member
תודה -אחזור אליך

אני רוצה להשאיר זמן לאחרים לקרא ולא להשפיע על דעתם... אחזור לשאלותיך. תודה על תגובתך יהודה.

כתיבה מרגשת

הרגשתי בחידתיות של המילים, יחד עם הלילה הבוהק שתארת. ובעולם האסוציאציות הפרטי שלי, זה גם הזכיר לי את השיר הבא: http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=8719&singer_id=747&song_title=2d0b2

למעלה