פְּרִיוְויַאַט ! ! !

leahle

New member
פְּרִיוְויַאַט ! ! !

יאהההה איזה יופי! אני לא מאמינה שמצאתי את הפורום הזה... אני ישראלית ונולדתי וגדלתי פה, אבל ראיתי שכניסה לפורום שאין לכם בעיה עם זה, ואני עוד אספר לכם מה הקשר שלי.... גם ראיתי שיש רשימת איסיקיו של כולם, אבל... אומניה יסט טולקה מסנג'ר, פאצ'ימו טולקה איסיקיו?? פאקה דו סטראצ'י... (בינתיים אני אלך לקרוא קצת הודעות, לראות מה הולך פה בפורום...)

bariska

New member
הייייי את../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה

leahle

New member
וואלה...

אני בדיוק שוברת ת'שיינים לקרוא ולהבין את החתימה שלך, נראה שאני צריכה רענון רציני ברוסית...

bariska

New member
חח ../images/Emo6.gif

אני יעזור לך...
כתוב שם כשאישה שותקת עדיף לא לקטוע אותה..(ברוסית זה נשמע יותר טוב
)

vk3

New member
מה זה פסיקדה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחחחח...

אוליי ווסגדה
ואתה עוד קורא לעצמך " רוסי"

Angel lips

New member
ברוכה הבאה מתוקה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

יש לך רוסית חמודה ביותר לאחת שנולדה פה וגדלה פה... בא לך לספר מאיפה את יודעת? ובואי תספרי קצת על עצמך, נשמח להכי ראותך קצת!

leahle

New member
אז... הנה הוידוי האישי שלי... :)

כמו שאמרתי, אני ישראלית. אבל, השנה זכיתי להיות באוקראינה למשך 4 וחצי חודשים... הרוסית שלי ממש לו סופר, בהתחלה אפילו לא עשיתי מאמץ ללמוד, אבל נסחפתי לזה, שהמשפט שידעתי הכי טוב ואמרתי הכי הרבה זה ש: "יא חאצ'ו זנאט פרוסקי חארשו"!! :) ואני יכולה להגיד לכם שכל ההסתכלות שלי על רוסים, השפה, התרבות, (על מוזיקה אני בכלל לא מדברת, משהו משגע!!) השתנה מקצה לקצה, הכרתי שם אנשים מדהימים! ואני מתה לחזור לשם אפילו הייתי אמורה לטוס לקיץ, אבל זה לא מסתדר בסוף....
פסו... או כמו הסיסמה ברדיו "פרוסיי רדיו, פסו בודיט חארשו"... ואם כבר, זה מזכיר לי קטע קטן שהיה לנו שם, מאז שריצתי ללמוד רוסית, גמגמתי אותה בכל הזדמנות, פעם נסענו במונית ורציני שהוא ישים לנו את התחנה הספציפית הזאת, שזאת תחנה שיש בה בעיקר שירים (שהתאבתי במוזיקה כבר אמרתי?), הקיצר, אנחנו קראנו לזה ביננו "פסו בודיט חארשו" ובלי לחשוב פעמיים ביקשנו ממנו את התחנה הזאת, היא הסתכל עלינו, לא הבין איזה תחנה וממתי יש כזו, בסוף הוא עבר במשדר תחנה תחנה עד שהוא הגיע לתחנה שרצינו ואמרנו לה לעצור, איך הוא צחק עלינו כשהוא קלט...

vk3

New member
חחחחחח איזה כייף... ../images/Emo6.gif

אני דרך אגב מאוקראינה... היכן ביקרת
אז הגעת למקום הנכון בריבוע

leahle

New member
רגע....

הרצת אותי לקריאת הנוהלים, אני חייבת להגיד שזה צבעוני ומושך, וקצת ארוך, אבל לא נורא :) אני כבר באמצע... רק שאני רואה שכבר הספקתי לעבור על אחד הכללים שאומר לא לפתוח שירוש חדש שמודיע על הצטרפותי, אני מקווה שתסלחו לי הפעם... :) ביקרתי בכמה מקומות (ז'יטומיר, האדיטש (גאדיטש), מז'יבוש, חלמניצקי, ברדיטשוב, אניפולי ועוד...), אבל בעיקר בקייב, שם גרתי כל התקופה. גם זה למשל, הייתי בטוחה לפי הסיפורים שמי יודע לאיזה חור אני אגיע ולאיזה רמת חיים, וחיכת לי הפתעה ובגדול... מאיפה אתה?

למעלה