פאאדיחות (במבטא צפונבוני כזה
)

פאאדיחות (במבטא צפונבוני כזה ../images/Emo4.gif )

האם קרה לכם מקרים בגלל השמיעה הלוקה שלכם, שבגללם רציתם פשוט לקבור את עצמכם באדמה? (סקר לא רשמי, מטעם מועצת ההתאחדות העולמית למניעת מקרי פדיחות חוזרים ללק"שים)

כאילו בטח ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif.

היו מלא פעמים ששאלו אותי שאלות פשוטות כמו "מה השעה" , "איך קוראים לך?" ואני עניתי "חיפה, טוסט..." וכל מיני דברים כאלה וזה ממש מפדח :).

Catty

New member
חחח כנ"ל ../images/Emo13.gif

שואלים אותי משו ואני עונה "דינה" וממשיכים לשאול את אותה השאלה ואני שוב עונה; "דינה", "ד-י-נ-ה" ואז בסוף קולטת שזה לא מה שהם שאלו...

וזה כזה מפדח...

וגם איזה ילד אחד אמר לי משהו ולא הבנתי מה שהוא אמר והוא כזה מחכה לתשובה ואני שואלת אותו "מה?!" והוא שואל את אותה שאלה שוב ועדיין לא הבנתי אותה אז לא היה לי נעים להגיד לו "מה?!" עוד פעם אז אמרתי לו "כן..." ואז הוא אמר לי מה כן? אז אמרתי ל "לא..." ואז הוא חייך והלך.

חחחחחחחחחחחחח גם את עושה את זה?

באים שואלים אותי משהו, ואני אומר: "כן". הם נדהמים - "כן?!" ואז אני עונה: "חחח נראה לך? לא." הם נרגעים. וכל השיחה הזו מתנהלת בלי שאדע בכלל על מה אני מדבר...

המרחפת

New member
באחת השבתות

היינו בבסיס מג"ב. הייתי בתורנות מטבח וזימזמתי לעצמי שיר, בזמן שהטייפ משמיע שיר אחר, בקולי קולות. אחד הטבחים שאל אותי מה אני שרה, וכיוון שהרדיו היה כל כך חזק, עניתי לו "8:44", כי חשבתי שהוא שואל מה השעה...

חחחח... זה תמיד קורה לי...

אנשים סתם ניגשים אליי שואלים איך קוראים לי ואני עונה להם כן כן... או בסדר... אין בעיה... הם שואלים שוב ואני אומרת כן ב-ס-ד-ר... הם מתעצבנים והולכים... זה מה זה מעצבן הלוואי שכול העולם היה מדבר ש"ס ואז היה יותר טוב.......

המרחפת

New member
ועכשיו,

אחרי שהם שיתפו אותך בסיפורים שלהם,תספר לנו מה קרה הפעם?

מי אמר שקרה משהו?

אסור לשאול דברים? אם את מעדיפה, אני אשאיר את הפורום ללא שאלות. אתם בעצמכם אמרתם ליזום דברים כדי לא להשאיר את המקום קצת רדום, אז הינה, ביצעתי את הניסיון שלי...

ומקרה שקרה לי..

אני גדלתי עם החברה השומעת, והדיבור שלי היה מובן, ובקושי היו כאלו שלא הבינו אותי.. עם הזמן נכנסתי לעולם החירשים וכבדי השמיעה, היום בו הבנתי שאני עמוק בעולם הזה היה היום שבו לא הבינו אותי כלל
יום אחד הלכתי למסעדה עם חברים ומכיוון שאני הייתי היחיד מהחבר´ה שבכלל דיבר בקול ברור אז תמיד ביקשו שאדבר עבורם (ככה זה, תמיד מטילים על כבדי שמיעה או כאלו שמדברים בקול ברור ומובן, להזמין עבור כל החבר´ה
) אז המלצרית ניגשה אליי כדי לקחת את ההזמנה עבור כולם, והתחלתי לדבר, אבל כל פעם קיבלתי אותה תשובה: "מה? אנא חזור שנית, לא הבנתי".. אולי 3-4 פעמים קיבלתי תשובה כזו, והייתי בשוק, הייתכן שהדיבור שלי התדרדר עד כדי כך? ולמה... במשך הזמן הבנתי שאם לא מתרגלים את הקול, הקול נעשה בלתי מובן (מה לעשות ככה זה..
) אז הנה עיצה, לתרגל תמיד את הקול..

למעלה