פאב, בית קפה... או משהו בסגנון?

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
פאב, בית קפה... או משהו בסגנון?

אהלן, האם יש במרכז (תל אביב/רמת גן/ראשון והסביבה) פאב, בר, בית קפה או משהו בסגנון..... שיש שם אווירה ביתית ולא מנוכרת. משהו כמו בית הקפה שמראים בסדרת "החברים" למשל... (זה מה שעלה לי בראש כרגע) חח ועוד שאלה - האם יש מקום כזה גם לקהילה ההומולסבית? תודה! יום טוב ושבוע מגניב

חןשסק

New member
הדבר הראשון שעולה לי לראש

אולי יראה הזוי מאוד לרובכם, אבל זה בגלל שאני וחברות שלי מבלות שם הרבה מאוד- ארומה באזור התעשייה הישן של ראשון...
. ואם ארומה לא נראה לכם בכלל, אז אולי הרפאלו, גם באזור התעשיה הישן, אין שם אמנם ספות אבל המקום ממש ממש חמוד ויש בו אוירה נעימה מאוד... הממ לא מכירה הרבה בתי קפה באזורים אחרים בעיר... יותר לכיוון הפאבים...
מקווה שעזרתי במשהו.

cobainos

New member
אתן לא מבלות שם הרבה מאד

אתן גרות שם. אחרי כל מסיבה או בילוי אתן לא חוזרות הבייתה אלא לשם.הזוי לחלוטין

חןשסק

New member
המממ.... ../images/Emo9.gif

לא צריך להגזים, לא אחרי כל יציאה חח.... אחרי כל בילוי שני
ושם זה בערך הבית, אבל החליפו את העובדים ויש דור חדש שצריך להכיר... :| נסתדר

cobainos

New member
אני לא מבין מה מיוחד שם

מילא היה איזה קפה מיוחד,משהו ביתי שם...אבל זה חלק מרשת מפלציתית בלי אף חמימות. אבל אם אתן נהנות שיהיה בכיף.

../images/Emo45.gif../images/Emo134.gif

פעם ארומה היה נחמד... עכשיו זה סתם הפך לממוסחר כזה...
ממליצה בחום על קפהקפה ששם יש אווירה בייתית ובכלל המלצרים נחמדים לא מהעולם הזה

cobainos

New member
אין מקום בראשון כמו הסנטרל פרק

אבל יש כמה פאבים חמימים וביתיים כמו השגו בר או האידאה (הכי ביתיים לדעתי ) וכל פאב שאתה מכיר בו אנשים או מבקר כמה פעמים עד שמכירים אותך ומחייכים אליך הופך להיות יותר נעים מקום לקהילה? לא מכיר. יש לכם אבל מספיק מגזינים ואתרים שתוכל למצוא בהם מידע בטח. בהצלחה

bhmi100

New member
איפה זה ? אני גם אבוא

לאיזה מקום אתה מתכוון לא לניו יורק בטח.

cobainos

New member
התכוונתי ב'אין' לשלילה

לא לייחוד, יענו שלא קיים. סנטרל פרק זה הקפה שג'ואי,רוס,צ'נדלר, מוניקה פיבי ורייצ'ל נמצאים בו כל החיים. (שמישהו יסביר לי למה חבורה של אנשים בני 30 מתבטלים בבית קפה אחד כל החיים שלהם
)

למעלה