פאב הדוב - חיפה

האזרחק

New member
פאב הדוב - חיפה

דיברתי איתם היום ואמרו לי שאין בעיה עקרונית והם אפילו מוכנים לפתוח מסך במיוחד בשביל ההופעה בחלק מהפאב. השאלה הגדולה היא: כמה אנשים מתכוונים לבוא?

האזרחק

New member
עדכון LIVE

חזרו אלי הרגע והתנצלו: "בטח שאנחנו מראים את ההופעה!" אז מסך יהיה ללא ספק, אבל אמרו לי שכדאי להזמין מקום מראש אם מדובר בקבוצה גדולה. אם השרשור יהיה מספיק ארוך אז בשעות הקרובות אני אתקשר להזמין מקום.

סבבה אחי...

אני מגיע ככל הנראה! 10 חודשים בלי רגילה! אפילו נסראללה לא יכול להשאיר אותי במוצב... חברים איפה אתם? קוראים סמויים בפורום בואו להירשם!!! ובירור: בגלל שאני ממעט לבלות בפאבים חיפאיים איפה הפאב הזה נמצא בדיוק??? תודה על היוזמה

האזרחק

New member
הפאב נמצא במרכז הכרמל

שדרות הנשיא 135. (ראה מפה) מאחר ולא סביר שהשרשור הזה יגיע ל20-30 הודעות בזמן הקרוב לא צריך להזמין מקום לדעתי. מספר הטלפון (אם אתה רוצה להזמין שולחן בכל זאת) הוא: 04-8381703 באיזה שעה אתה מתכוון להגיע?

משהו כמו...

תשע , תשע וחצי... אני גר בבית החייל כך שאני לוקח מונית לשם... מה לא עושים בשביל הפלויד!

האזרחק

New member
תגיע, לא תתאכזב!

פאב מצויין. זקני חיפה שתו בו גינס עוד כשלמכבי לא היו חברים וגולדסטאר שתו גם נשים.

A Great Night For...

Guinness! Bring it back bring it back dont take it away from me because you dont know what it means tm me. CHEERS!

צפונים, איפה אתם?

הפנתרהשחור מק"ש, coon jew, שאקטי(תן למצלמה ולקמיע לנוח ;) , אנחנו צריכים מזל מחר), runner30... שכחתי מישהו?

Shakty

New member
יכול להיות שלחברה שיהיו שם תהיה

הפתעה מחר - זה תלוי בעוד גורם חוץ ממני אבל עוד חזון למועד.

חרטושה

New member
אז בסוף אתם נפגשים מתחת לבית שלי?

יופי. אני אוכל לשמוע את ההופעה בסראונד

למעלה