פאב המנקיז דחוףףףף

רותם213

New member
פאב המנקיז דחוףףףף

שלוםםםם בקשה דחופה ואשמח לעזרהההה להקת dawnay מופיעה מדי כמה חודשים בפאב המנקיז..זו להקה כושית שעושה קאברים...פעם אחרונה שהם היו פה זה היה ביולי. הם מכרו דיסקים שלהם..ואני מנסההההההההה לקנות אותו בכל דרך אאפשרייתת אז...אם מישהו מבין על מה אני מדברת ויש לו את הדיסק או מכיר דרך להשיג אותו, או מכיר מישהו שיש לו..אשמח...ככה אולי יעלו את הדיסק לאתר.. או לשלוח לי את השירים לאי מייל...או שנסדר כבר דרך צריבה או משהו..אפילו באמיול אין!! אולי אפשר לפתוח אותו להורדות באמיול... אשמח לעזרההה זה ממש דחוףףף כי זה למתנת יום הולדת בתור הפתעה ענקייתתתתת [email protected] אשמח ממש!! תודה ויום טוב!!!!

מרילו23

New member
הי חמודה

הלהקה הזו הם חברים שלי. הם יגיעו לארץ במאי לסיבוב הופעות נוסף ולבטח ימכרו שוב את הדיסק. יש לי עותק אחד כי הסולן (dawnay) נתן לי ואני לא יכולה לתת אותו. הלהקה מתחדשת קצת יהיו כמה חבר'ה חדשים.. אז תגיעי במאי ותוכלי לראות אותם הם מקסימים. מה שכן, כנסי לאתר של דוניי www.dawnaymusic.com תהני ומזל טוב.

רותם213

New member
בבקקשששההה

אין מצב את מעתיקה את הדיסק למחשב ושולחת לי את השירים דרך האיסיקיו או האי מייל או משהו כזה? אני יבוא במאי ברור!! אבל היום הולדת של החבר היא בעוד שבועיים...בבקקשהההה!!!!!!! אני מבטיחה באמתתת שאני רק יצרוב לי עותק וזהו. לא יפרסם לא יעביר ולא כלום!! בבקשהההההה!!!!

מרילו23

New member
שמעי

אין לי איך חמודה...אני אשאל את חברה שלי איך היא יכולה לעזור לי, ואני אכתוב לך לכאן במהלך השבוע. מקווה שאצליח לעזור לך.

רותם213

New member
היי

שלחתי לך אי מייל...מקווה שקראת אותו....אני ממש אשמח לעזרה!!! תודה ויום טוב!

מרילו23

New member
לא קיבלתי ממך שום מייל. אני עדיין בודקת

כיצד אוכל לעזור לך בעניין הזה. אבל שתדעי שהדיסק שיש לי הוא של דוניי עצמו ויש שם כמה ממה שהלהקה שרה לדעתי...אז תני לי לבדוק זאת ואכתוב לך.

רותם213

New member
ממש תודה לך!

אני מתכוונת לדיסק שהם מכרו שהיו בפאב באילת. זה דיסק עם שירים שלו? או שירים עם הביצועים של הקאברים שהם עושים? יש דיסק כזה בכלל? אשמח ממש!!!!! (אם תרצי אוכל להסביר לך איך להעתיק למחשב ולשלוח לי במייל או באיסיקיו.) מוכנה לשלם. תודה!!!

רותם213

New member
סורי אם אני מציקה

אבל אם תסכימי לעזור לי בזה אני ממש ישמח כי אני צריכה את זה ליום ראשון. את יכולה לשלוח לי את השירים דרך המחשב??? בבקקשההה!!! אני יסביר לך איך!! מקווה לשמוע תשובה....

למעלה