פאב ליד הבית

פאב ליד הבית ../images/Emo141.gif

הייתי רוצה שיהיה לי בקרית ראשון פאב ליד הבית. פאב כמו "אידיאה", שאפשר לבוא אליו ברגל, לשמוע רוק משנות השבעים, ולהוריד כמה משקאות בלי לחשוב על הנהיגה חזרה הביתה, או, אלוהים ישמור, על מונית. הייתי רוצה שיהיה לי בראשל"צ מקום לראות בו סרטי איכות. לא חייב להיות סינמטק, הייתי מסתפק במשהו דמוי קונוע "חן" ברחובות, שסרטי איכות מגיעים אליו בהפרש של שבוע שבועים מתל אביב. אבל אין.

גם אם יקימו פאב

בקריית ראשון, זה בחיים לא יהיה כמו האידאה ואתה יכול גם לשכוח מעניין הרוק.

Maorah

New member
מצב רוח קרבי תפסה הגברת אה?

תתקשרי פה ושם נטפל בזה :) אבל כשאת צודקת את צודקת. לשחזר מקום כמו האידאה זה בגדר חלום. ועוד במערב המקולקל הזה?! עזבו תפתחו שם איזה "דאנס באר" שירחיק את האוכלוסיה המקולקלת מהמרכז... *אני אציין שאני לא עושה הכללות אבל האוכלוסיה העיקרית במערב היא בהחלט לא קשורה לראשון לציון בשום צורה.

stock

New member
לא קשורה לראשון לציון?

למה? איזו אוכלוסיה גרה בראשון לציון? בטח אנשים כמוך גזענים ודוחים- אז באמת לא כדאי להם להיות קשורים אליך.

The Flash

New member
היי תרגע...

הוא אמר את זה בצחוק כי זאת בדיחה ידועה ש"המערב לא קשור לראשון" כי אחרי הכל ראשון הייתה קיימת הרבה לפני שהמערב הוקם והוא חדש בראשון כזה חלק שהוסיפו בצד אני מריץ בדיחות על זה עם החברים המערבניקים שלי...שלא מבינים את השפה המוזרה שלהם וכמה קשה להגיע אליהם..

Maorah

New member
גזען? ../images/Emo6.gif אני רואה שאנשים פה כבדים

מידי... טוב נוותר על ההומור. ומה שאני אומר זה לא משהו שהמצאתי, לרוב תושבי ראשון הותיקים יש הרגשה שהמערב "מנותק" מהעיר כאילו לא שייך... לא יודע אם זה בגלל האנשים או משהו אחר אבל תחושה זו תחושה.

The Flash

New member
בקשר לאוכלוסייה

ראשון מורכבת מאוכלוסייה מאוד מגוונת וזה לא רק במערב

גרתי במזרח, גרתי במערב ../images/Emo141.gif

הבדלים גדולים לא מצאתי. הניסיון לייצר פטריוטיות שכונתית יש מאין קצת פתטי לטעמי.

טוב, לא חייב להיות בדיוק ../images/Emo141.gif

בתל אביב יש מיליון פאבים בסגנון של אידיאה, לא רואה סיבה למה לא יהיה עוד אחד בקריה.

cobainos

New member
באסה...במיוחד בקשר לקולנוע

מביאים לכאן,לראשון,רק את הסרטים ההוליוודים והכי נצפים שיש..בלי סרטים בעלי מכנה משותף נמוך יותר,שלא נדבר על סרטים זרים למיניהם

למעלה