פאב שקט לבני 50 פלוס מינוס

דני . מ

New member
פאב שקט לבני 50 פלוס מינוס

אבקש את עזרת החברים אנחנו מספר ידידים/ות מחפשים פאב או מועדון באזור תל-אביב והסביבה שבני גילנו יכולים להעביר בו ערבים שקטים בכף. נשמח לצרף חברים נוספים. נא ליצור קשר או להשאיר כאן הודעה תודה ואנא בלי הערות מיורדים...

eliela

New member
העיקר החברותא

דני, נא לקחת אותי בחשבון למפגשים בבקשההההההההההההה כמובן... איפה להשאיר מספר פלאפון גם

ירמיהו

New member
נשמח מאד

נשמחי מאד לקבל מידע ופרטים נוספים על מפגשים שקטים כאלה, האם מדובר רק בפנויים פנויות, או גם נשואים נשואות.

דני . מ

New member
מחפשים מקום מפגש לבני 50

ירמיהו אלף בית להצטרפות ``הבנת הנקרא`` אם הבנת את המשפט הזה יש לך סיכוי...

ירמיהו

New member
תשובה מגעילה

תשובתך מגעילה, בטח בעבר עסקת בהוראה באורט באבו כביר ביפו, מאחל לך שתמצא הרבה בני 50 פלוס דומים לך........... ותשתו הרבה בירה בפאב.

ירמיהו

New member
הכינוי הולם אותך

אין ספק שלא במקרה בחרת בכינוי ``גלל``, כך אתה חושב ובטח גם מתנהג, תגיע לפאב ותקבל בירה כמו הכינוי שלך........ צר לי אם נסחפתי............. איתך הסליחה.................

דני . מ

New member
לירמיהו סליחה

לירמיהו היקר במחשבה שניה אני מבקש סליחה... צר לי לא ניסיתי לפגוע ניסיתי לתאר מצב, ראה תשובתך למי שניסה להגן עליך, תקרא עוד פעם למה התכונתי במודעה המקורית, תקרא שנית למה התכונתי בתשובתי אליך, תקרא בשלישית תשובתו של ``גלל`` יתכן והאסימון יפול ותראה את האור בקצה המנהרה. ושוב פעם סליחה..... וטיפ קטן שיהפוך אותך לגדול, גם אם נדמה לך שיורדים עליך תנסה להשיב בצורה תרבותית תאמין לי תצא גבר... ושוב פעם סליחה... וסלחתי לך מראש... עוד לפני שהחזרת תשובה.

ירמיהו

New member
טעות לעולם חוזרת

יתכן וכולנו טעינו, לא כתבנו בדיוק מה שהתכוונו והניסוח נשמע דו משמעי, בכל אופן קיבלתי את ההתנצלות ואף אני מתנצל. שיהיה לכולנו יום טוב.

למעלה