פאדיחותתתתתתתתתתתתת

פאדיחותתתתתתתתתתתתת

יאללה שרשור פאדיחות ספרו את הפאדיחה הכי גדולה שהיתה לכם ...אחת כזו שבאותו רגע רציתם רק להעלם...

האמממ... טוב ../images/Emo9.gif

שנה שעברה בחופש הגדול קניתי מכנס חדש בתמנון. מה זה יפההההה, ראיתי אותו וישר נדלקתי עליו
הוא היה עשוי מבד ניילון או משו כזה... ועלה רק 30 ש"ח כי זה היה המבצעי סופעונה שלהם. טוב, באותו ערב הלכתי עם המשפחה לקניון ארנה, וכמובן ששמתי את המכנס החדש הזה... טוב, הסתובבנו וטיילנו שם... ושמעתי קצת לחשושים מאחורי
ואז, אני לא זוכרת אם מישהו אמר לי או שגיליתי לבד, גיליתי שהמכנס קרוע מאחורה, בתחת :| רצה אלוהים שדווקא באותו יום הייתי עם חוטיני (הוא חרמן האלוהים הזה! [-{) רררררררררררררררררררר איזה פאדיחות, אלוהים. מזל מזל מזללללל שזה היה בהרצליה ולא הכרתי אף אחד, ולא בקניון כאן בראשון, שיש סיכוי רב שהיו רואים אותי אנשים לא רצויים
ד"א, אני עדיין מתגעגעת למכנס הזה, הוא היה ממש יפה. ד"א2, יש לי עד היום חרדות מהעניין הזה. תשאלו את חברות שלי שאני כל החיים שואלת אותן אם המכנס שלי בסדר מאחור. אני צריכה לטפל בעניין הזה

חןשסק

New member
אני קניתי מתמנון 3 מכנסיים ב30 שקל

(כלומר 90 ש"ח חח) והן עדיין לא נקרעו לי

NoWords

New member
הממ..

הלכתי במסדרון בבצפר ופתאום מגיע מולי מישו ואתם מכירים את זה שאתם באים לזוז שמאלה והוא גם זז וככה שמאלה-ימינה? אז היה לנו את הקטע הזה (ואני בכלל לא מכירה אותו) וזה נמשך יותר מדי זמן
הייתי עסוקה במשו עם הפלאפון.. בדר"כ אני נעצרת ונותנת לאנשים לעבור כדי להימנע ממצב כזה אבל הראש שלי היה במקום אחר. קיצור, אחרי איזה שמונה פעמים של שמאלה-ימינה ככה.. נעצרתי. וגם הוא נעצר והתחלתי להישפך מצחוק!
ואז הלכתי. לא יודעת, הוא בטח חשב שאני מפגרת או משו חחח..

just almog

New member
יש לי פאדיחות טובות כאלה

כאילו,לא מזיקות.. כמו שהייתי עם חברות באיזור תעשיה ומישו שם שם לי טבעת ואמר שהוא בעלי ואז עשו מעגל והוא הכריח אותי לרקוד איתו חח באמצע העולם |: וסתם היה מצחיק :] ושהלכתי בקניון ואז מישהי התחילה להתחנן שאני אתן לה את החולצה שלי,והיא צעקה כ"כ חזק שכבר רציתי להוריד ולתת לה רק שתשתוק. [כי כולם הסתכלו עלי,מה] ]:

למעלה