פאדיחות,אחים

פאדיחות,אחים../images/Emo70.gif

האם אחים שלכם עשו לכם פאדיחה פעם
האם זה היה ליד כל העולם,או רק ליד המשפחה
שתפו אותנו

blck angel1

New member
לי יש פאדיחה ../images/Emo3.gif

רצתי והתנגשתי בחברה של אחי..בכוונה.. ושרתי "קאמיקזה זונה" ואחי כמעט הסמיק ... אממ... אחותי ואני החלפנו מיטות לילה אחד.. ואז החבר של אחותי נכנס למיטה שלה שבה אני ישנתי טלא הפסיק לנשק לי את הצוואר ואני כשאני ישנה אני בוטן לא מרגישה כלוווםםםםםםם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif +הפאדיחה שלי...

הפאדיחה השנייה שציינת ממש מצחיקה..
הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לי: עם אחי הבכור אני לא זוכרת פאדיחה, אבל עם אחי השני,שבארץ,אני ממש הרבה פעמים=ככה שהוא עשה לי המון פאדיחות...אבל הפאדיחה הכי מצחיקה שאני בחיים לא אשכח: הייתי בהקרנת בכורה של הסרט "המורדים" ביחד עם אחי, והוא השתעמם רצח ובאמצע שומקום ,באמצע נשיקה סוערת של שני שחקנים ראשיים הוא צעק "הנה פוקימון יםםםםםם" וכל האנשים הסתכלו עליינו.

Sakura Kinomoto

New member
פאדיחה.....ככעעעע....

טוב אחותי די טובה באלה....טוב הנה : לאחותי היו מכנסי ספורט קצרים והיא מאוד מאוד רזה אז הם היו קטנים עליה אז היא רצה ברחוב וכשהיא עצרה הם נפלו.... עוד אחד...אממ...היא פעם אמרה לאמא שלי שצריך לתת אותי לעניים... זה היה קצת מעליב...אבל XDD
ו..ו..פעם היא וכמה בני דודים קפצו ביחד מספה אחת כל הזמן ואמרו להם שזה מסוכן אבל היא אמרה להם שלא יקשיבו ואחרי כמה שניות היא קיבלה מכה..ואמרה:"רואים אמרתי לכם שזה מסוכן!!"אני כמובן רצתי לחדר השני ובכיתי מצחוק...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לכם תכונה כזאת,להשאיר את הטוב ביותר לסוף?
כי גם הפאדיחה האחרונה שלך הייתה הכי גדולה לדעתי..

למעלה