פאדיחות של אימהות! במיוחד לאבות!

חנול

New member
פאדיחות של אימהות! במיוחד לאבות!

מצ"ב שרשור מצחיק נורא (אני יודעת, אתם מזועזעים שאני צוחקת) להרממת הכפפה לקראת שרשור "אנחנו לא גיבורים".

חנול

New member
נו..כבר עוד פאדיחה. קבלו קישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=82462918 מודה מעל דפיו הכתומים של התפוז-מעולם, אבל מעולם, לא עשיתי שום דבר מהמתואר בקישור.

מחשבות

New member
אני המטפל הראשי בבנות שלי. זה לא

שאני מושלם, אבל הפדיחות שלי ספורות. ובכל זאת, בגיל שנה של הגדולה, שזה לפני כמעט 8 שנים, היו אז בקבוקים של מטרנה עם מין טבעת פנימית ואחר כך באה הטבעת החיצונית והפטמה. אני מכין בבהילות בקבוק בלילה בלי הטבעת הפנימית, מושיט לגורה השוכבת לשתות והכל נשפך עליה. 4 לפנות בוקר, פיז'מה חדשה, ניגוב מהיר, סדין, שמיכה... שנים מאוחר יותר אני מסרק את האמצעית לגן ומהיישור של הפוני מליל אמש נותרו כמה שערות שובבות. אני לוקח מספריים של צפורניים לתינוקות ומנסה ליישר. אבל האמצעית היא ויברטור טבעי. אז האוזן נחתכת קצת. פלסטר מהיר והיא נשלחת לגן. לא נרשמו טראומות.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif כמה טוב שזה קרה לאבא ולא לאמא- אילו זה (מקרה ואן גוך) היה קורה לי, היתה נרשמת טראומה - לי...

schlomitsmile

Member
מנהל
אבל אולי אני חוטאת בהכללות, זה שאני כזאת לא אומר שכל האימהות כאלה...

מחשבות

New member
בתור דיקטטור נאור, אני לא מרשה

לבנות שלי את הלוקסוס של טראומות.

חנול

New member
בוודאי להוסיף? כולנו פה משתפכים

לחינם? אל תשאר מאחור!!!

חנול

New member
אוי. נכון.סליחה.

חובה עליך להוסיף פאדיחות שלך, ואם יש גם של האבא בכלל מצווה...

ואני עוד לא אמא

אהיה רק בעוד 3 חודשים
אגב, באמת לא הבנתי כל כך את מקומן של נשים בפורום זה. האם פורום "להיות אבא" מיועד גם לאמהות? אם כן, אז מה ההבדל בינו לבין פורומי ההורות האחרים?

shno

New member
קודם כל - שיהיה המשך הריון נעים!

וכמובן - בעלך מוזמן להצטרף אלינו... הפורום בעיקרו נועד לאבות, הן במצב של בעלך (אבות בהתהוות) והן אבות טריים וותיקים, מהסיבה שיתר הפורומים בתחום הריון והורות, על אף שאינם מיועדים רק לנשים בהגדרתם, גדלו לכדי פורומים "נשיים" בעיקרם. וכך יוצא, שגם לאבות לא נעים להיכנס לפורום "נשי", וגם לנשים בפורומים הללו לעיתים לא נוח לקבל את נוכחותו של גבר ביניהן. לכן קם לו הפורום הזה על מנת להוות ערוץ אלטרנטיבי לאבות שבו הם ירגישו חופשיים ו"בבית". לכן, בתשובה לשאלתך, הפורום מיועד קודם כל לאבות, אבל כפי שניתן לראות, לפורום גם יש מנהלת אישה - וזה כי גם לאבות לפעמים חשוב ומעניין לשמוע את הזוית הנשית של ההורות, וברור לנו שגם אמהות יכנסו לפורום כי זה בוודאי מעניין לקרוא את דעותיהם של האבות ולהתדיין איתם. הפורום הוא פורום פתוח וכל זמן שהדבר נוח לכל הצדדים ומקדם את הפורום והנושאים שבו - כמובן שאנחנו רק מברכים על כך. מצד שני, כן חשוב לנו שהפורום לא ייהפך ל"עוד פורום הריון" אלא יישמור על הייחודיות שלו וימשיך להיות במה לאבות.

shno

New member
אין "אמורות"...

אם אתן רוצות להיות כאן, ונעים ונחמד לכן כאן - ברוכות הבאות. רק תזכרו שבפורום הזה - העניין הוא אנחנו...

למעלה